0
Domaći fudbal
Sloba snajper na slavi kod Amira Bislimija

FOTO: HotSport

TRADICIJA SE POŠTUJE I VAN SRBIJE: Svečana trpeza i prijatelji iz superligaških klubova – čelnik Proletera proslavio krsnu slavu u Turskoj (FOTO)

Objavljeno: 20.01.21 u 18:26

Fudbalski klub Proleter već neko vreme se nalazi u Antaliji, gde se puleni Branka Žigića pripremaju za prolećni deo sezone u Superligi.

Uz prvotimce tima sa Slane bare je i jedan od prvih opertivaca Proletera, sportski direktor Amir Bislimi.

On je zadužen da Žigićevi izabranici imaju najbolje uslove, a upravo je za njega 20. januar važan dan, pošto obeležava krsnu Svetog Jovana.

FOTO: HotSport

Iako je kilometrima udaljen od doma, Bislimi se potrudio da sve deluje kao da je kod kuće, pa je obezbedio slavsku sveću i ikonu, a u obeležavanju slave su mu se pridružili prijatelji iz drugih superligaških klubova, koji su takođe na pripremama u Turskoj.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Tako su se za svečanom trpezom u hotelu ‘Fame Residence’ našli trener Radnika Slavoljub Đorđević, Buač i Dunđerski iz Spartaka, kao i predstavnci Brodarca, sportski direktor Ratko Obradovič i Aleksandar Lijeskić i član uprave Vojvodine Slobodan Milutinović. Naravno, tu su bili i Bislimijevi saradnici iz Proletera, predvođeni trenerom Brankom Žigićem.

FOTO: HotSport

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter