0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/screenshot

TOŠIĆ ODBIO TURSKE KLUBOVE, ČEKA POZIV ZVEZDE: ‘Ne mogu da potpišem ono što nisam dobio’

Objavljeno: 20.01.21 u 09:10

Bivši reprezentativac Srbije, Duško Tošić, proslavio je u utorak 36. rođendan, a tom prilikom čestitao mu je i bivši klub Crvena zvezda što je bilo dovoljno da se ‘rasplamsa’ mašta navijača crveno-belih.

Nije tajna da postoji obostrana želja da se dogovori saradnja, a Tošić nije potpisao za Zvezdu iz samo jednog razloga – crveno-beli su u ovom trenutku popunjeni da poziciji štopera.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Ponovili su Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela da su Tošiću ‘vrata Crvene zvezde uvek otvorena’, a potom i najavili sastanak sa njim.

– Nedavno sam bio na sastanku sa direktorom Terzićem i sportskim direktorom Mrkelom. Razgovarali smo, postoji obostrano interesovanje, ali na tome je sve i ostalo – rekao je Tošić za ‘Žurnal’ i pojasnio da se ništa konkretno nije desilo.

– Od Crvene zvezde nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu. Ne mogu da potpišem ono što nisam dobio – objasnio je srpski štoper.

Nezvanično, Crvena zvezda želi da se rastane sa bar jednim fudbalerom iz odbrane pre nego što dogovori dolazak Duška Tošića, ali i čekanje ponude za Miloša Degeneka se odužilo, a videćemo da li će nekadašnji as crveno-belih imati strpljenja za to.

Nije tajna da za njega ima interesovanja iz Turske (Bešiktaš i Karagumruk), međutim odbio je pomenute ponude i čeka Crvenu zvezdu.

– Posle razgovora sa Terzićem i Mrkelom odbio sam dve veoma povoljne ponude iz Turske. Nije bitno koji su klubovi, ali nisu to ni velike tajne za medije… – zaključio je Duško Tošić koji je u Zvezdi igrao od 2010. do 2012. godine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter