0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Zanimljiva ponuda ove srede, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 20.01.21 u 10:55

Današnja ponuda je veoma interesantna, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija za vas.

14.30 Al Karitijat – Al Garafa

Slaviša Jokanović ne pamti kada je vezao četiri meča bez pobede, ali to mu se dogodilo u Al Garafi. Uz tri remija, poražen je rezultatom 1:2 od Al Rajana, međutim, i dalje je na trećem mestu koje mu je prevashodni cilj. Sada ide na noge najslabijoj ekipi u ligi i u Kataru, a i šire. Niko ne sumnja da će slaviti i nastaviti trku sa Al Duhailom (Al Sad je neprikosnoven) za drugo mesto.

Predlog: 2&I&II (2.45)

14.00 Aris – Asteras Tripolis

U 1/8 finala Kupa Grčke čvrsti Asterad, našeg trenera Rastavca, mora da prihvati ulogu autsajdera protiv Arisa, ali… Tim iz Soluna nije poznat po efikasnoj igri, a gosti i te kako umeju da priprete preko Argentinca Baralesa i čak 10 Španaca! Uspevali su da namuče ili odole i kvalitetnijim postavama od Arisove. I taj tim je „legija stranaca” iz 14 država pa će se tokom utakmice najmanje čuti grčki jezik.

Predlog: 2-3 (1.95)

16.15 PAOK – Larisa

Urugvajac Pablo Garsija, bivši igrač PAOK-a, sada je trener, ali nije uspeo da napravi pomak za nekoliko meseci, koliko predvodi tim u kome su dva Živkovića. Sreća da su izvukli Lamiju (Romanić i Deletić), koja je u teškoj ligaškoj situaciji i kup joj uopšte nije prioritet, naročito kada su saznali ime rivala. To je jasan signal da crno-beli mogu i moraju da pobede, ali ostaje otvoreno pitanje na koji način.

Predlog: DI2+ (3.00)

Sreda 17.00 APOEL – Apolon

Veliki kiparski derbi, ovaj put u 1/8 finala kupa. Apolon je u boljoj situaciji pošto je APOEL u totalnom rasulu. Probleme su pokušali da reše smenama trenera pa su ceh platili Ingebrigtsen, Uzunidis i Mekarti, a sada je Pursanidis glavni kormilar. Ne mogu da igraju slabije nego do sada. U Apolonu naš golman Jovanović čeka šansu, dok su Marković i Denić standardni kod trenera Petrakisa. Igra se jedan meč.

Predlog: GG (1.77)

UKUPNA KVOTA 25.37 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter