1
Domaći fudbal

FOTO: Facebook/Zvanična prezentacija OFK Beograd

‘NAŠ KLUB JE POVEZIVAN S ROMANTIKOM I POŠTOVANJEM PREMA ŽENAMA’: Oglasili se iz OFK Beograda i žestoko ogradili od Mike Aleksića

Objavljeno: 20.01.21 u 19:26

Prethodnih dana Srbiju je potresla ispovest mladih glumica.

Naime, Milena Radulović i Iva Ilinčić su javno progovrile, a zajedno s još nekoliko devojaka i prijavile vlasnika škole glume Miroslava Aleksića zbog seksualnog uznemiravanja.

U danima koji su dolazili isplivavali su detalji iz života ovog čoveka, a jedan je bio i da je polaznike svoje škole terao da navijaju za OFK Beograd, te da je sam fan Romantičara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Tim povodom oglasili su se s Karaburme i ogradili se od Aleksića, a saopštenje predsednika Upravnog odbora OFK Beograda Saše Stevanovića, vam prenosimo u celosti:

– OFК Beograd se ograđuje od navijačkog usmerenja Miroslava Mike Aleksića. Lično i u ime kluba osuđujem svaki vid nasilja. OFК Beograd je uvek bio klub u kome su žene imale važnu ulogu i bile izuzetno uvažavane.

Naš klub je s razlogom uvek povezivan s romantikom i poštovanjem prema ženama. Nadam se da ćemo u dogledno vreme moći da oformimo i žensku ekipu OFК Beograda i tako više pomognemo položaju devojaka i žena u sportu i društvu. OFК Beograd je uvek bio zaštitnik pravih vrednosti i tako će biti i ubuduće, poručio je Stevanović putem društvenih mreža kluba.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter