0
Domaći fudbal

FOTO: TSC

U TSC STIGLO JOŠ JEDNO POJAČANJE: Ifet Đakovac novi je fudbaler kluba iz Bačke Topole!

Objavljeno: 19.01.21 u 13:36

Vezni igrač Ifet Đakovac (1997) potpisao je danas ugovor sa FK TSC, pošto je prošao zdravstveni pregled, a novo pojačanje kluba iz Bačke Topole u četvrtak će se pridružiti ekipi na pripremama u Turskoj.

– Prezadovoljan sam što sam došao u TSC. Hvala upravi kluba što su me prepoznali i doveli. Iskreno se nadam da ću opravdati očekivanja – rekao je Đakovac.

Igrač koji je u Zlatiboru pružao odlične partije istakao je i da je jako zadovoljan što će u TSC nastaviti da igra sa Milanom Đokićem, koji je prošle nedelje došao u TSC, takođe iz Zlatibora.

Za TSC sam znao da je jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji i tim pre mi je drago što došao, to sam želeo – rekao je Đakovac, koji je takođe pozdravio navijače kluba iz Bačke Topole i obećao im da će pružati svoj maksimum na terenu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Nadam se da ćemo uskoro moći da se viđamo na utakmicama – kazao je mladi vezista, koji je tokom jesenjeg dela sezone odigrao sve utakmice, postigao tri gola i jednom bio asistent.

TSC je 8. januara Fudbalskoj akademiji TSC u Bačkoj Topoli počeo pripreme za drugi deo sezone u Superligi, sa novim šefom stručnog štaba Mladenom Krstajićem. Prošlog četvrtka su otputovali  na drugi deo priprema u Antaliju, gde će im se pridružiti i Đakovac. U Srbiju se vraćaju 28. januara, a prvi meč u drugom delu Superlige odigraće 6. februara sa ekipom Vojvodine u Novom Sadu.

Posle 19 odigranih kola u jesenjem delu sezone u Superligi, FK TSC je osmi na tabeli sa 27 osvojenih bodova iz 8 pobeda, 3 remija i 8 izgubljenih mečeva. To je druga sezona TSC u Superligi. U prvoj sezoni u elitnom takmičenju, TSC je bio četvrti, čime je izborio debi u Evropi, odnosno u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter