0
Kladionica

SOCCERBET TIKET DANA: Nadamo se dobrim mečevima i velikom broju golova

Objavljeno: 19.01.21 u 10:47

Današnja ponuda je veoma zanimljiva, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

Utorak 16.00 Zamalek – El Guna

Zamalek je dobro startovao, ali remi protiv Piramidsa uslovio je da nema prednost u odnosu na velikog rivala Al Ahli (0:0 sa Vadi Deglom?!), koji je takođe jednom remizirao. El Gunah, za divno čudo, još uvek nema poraz. Na sedam utakmica, odbrana je samo tri puta kapitulirala. U odličnoj su formi (4-1-0) i nisu bez šansi protiv slavnog kluba koji uvek ima imperativ pobede u Egiptu, a i šire.

Predlog: 1X&2+ (1.55)

Utorak 18.05 Dinamo – Rijeka

Ove godine Rijeka nije dostojan rival Dinamu, već Osijek na čijoj klupi je Bjelica, bivši trener ‘modrih’. Oni su već savladali momke iz Zagreba (2:0), dok je Rijeka sa dva remija i tri poraza tek u borbi za Ligu Evrope. Ako se zna da je izgubila u Šibeniku, a jedva pobeđivala osrednje klubove, onda ima male šanse u Maksimirskoj šumi. Dinamo igra po potrebi, retko koji tim u Hrvatskoj može da ga inspiriše, a Rijeka je među njima.

Predlog: I1+&2+ (1.52)

Utorak 18.45 Muskron – Beveren

Derbi začelja šampionata Belgije sigurno neće doneti kvalitetan fudbal, ali uzbuđenja ne bi smela da izostanu. Muskron je uočljivo neefikasniji od ekipe sa kojom se bori da izbegne direktno ispadanje. U ovom duelu trenutna forma ne nalazi se u prvom planu, već inspiracije, a prednost može da bude i domaći teren. Vasland Beveren je ekipa koja igra ofanzivnije, sa više golova, a poslednju pobedu ostvarila je kao gost u Mehelenu.

Predlog: I1-3&II1-3 (2.00)

Utorak 20.45 Sporting – Porto

Liga kup Portugalije došao je do polufinala (jedan meč), a u završnici su četiri najbolja kluba iz te zemlje. Sporting igra kao preporođen, međutim, na taktičkom planu sigurno puno zaostaje za ‘zmajevima’. Porto ima i veći izbor igrača, ali su se više istrošili, tako da tas na vagi preteže čas na jednu, čas na drugu stranu. Gostujući trener Konseisao često u ovom takmičenju izvodi takozvani B tim, ali možda će u završnici igrati punom parom.

Predlog: 2-4 (1.50)

Utorak 21.00 Okser – Troa

Domaćinstvo je iz nepoznatih razloga zamenjeno neposredno pred meč. Ima još puno da se igra u Kupu Francuske, ali u 1/64 finala očekuje nas derbi bivših članova Lige 1. Ko pobedi, ide na Marselj. Troa je silovito startovao u šampionatu i oslanja se na iskusnije fudbalere koji nemaju poseban pedigre. Okser je poznat po školi fudbala, ali je trener Furlan sada prednost dao nešto starijim igračima koje predvodi golgeter Digimon. Kod Francuza, isplativo je igrati golove zbog odličnih kvota.

Predlog: GG (2.05)

Utorak 21.00 Anderleht – Šarlroa

Anderleht pregovara sa Fulamom o pozajmici Aleksandra Mitrovića i ukoliko se vrati u Brisel, sigurno će ‘kraljevski’ klub zaređati bolje rezultate i efikasnije igre. Šarlroa ima uspone i padove, ali je od starta sezone u ‘gornjem domu’. Realno je da se plasira od 5. do 8. mesta, a da Anderleht uđe među četiri i plej-of za titulu mada ima ogroman zaostatak za Brižom. Odavno trofejni klub nije imao sezonu sa manje pobeda i blistavih partija.

Predlog: 3-6 (2.00)

UKUPNA KVOTA 28.98 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter