0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot/ Manchester city

PEP GVARDIOLA: „Nećemo dovoditi igrače, sezonu ćemo završiti sa igračima koje sada imamo!“

Objavljeno: 19.01.21 u 14:18

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola pričao je o januarskim pojačanjima u plavom delu Mančestera.

Mančester siti trenutno zauzima drugu poziciju u prvenstvu Engleska, ima dva boda manje od gradskog rivala, ali i utakmicu manje.

Nećemo dovoditi igrače u januarskom prelaznom roku. Nismo o tome ni razgovarali. Sezonu ćemo završiti sa igračima koje sada imamo – rekao je Gvardiola u razgovoru za beIN sports.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Gvardiola je rekao da je problema sa igračkim kadrom bilo zbog povreda, ali je takođe naveo da veruje da ima dovoljno kvaliteta u svom timu da takve situacije premosti.

Bilo je mečeva u kojima nam je trebao napadač, ali u tom momentu su nam dva napadača bila povređena. Serhio Aguero se dugo mučio sa povredom. Druga dvojica su imala koronavirus. Zbog toga nekada igramo na način na koji smo prinuđeni da igramo. To je plan na koji uvek možemo da računamo, jer imamo mnogo talentovanih igrača na različitim pozicijama – zaključio je Gvardiola.

Mančester siti 20. januara kao domaćin igra protiv Aston Vile.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter