1
Evropske lige

FOTO: Hotsport.rs

MESI U VELIKOM PROBLEMU: Argentincu preti 12 mečeva suspenzije zbog crvenog kartona

Objavljeno: 19.01.21 u 10:23

Ovo je njegovo prvo isključenje u klupskom fudbalu…

Fudbaler Barselone Lionel Mesi bi mogao da dobije zabranu igranja do 12 utakmica nakon crvenog kartona koji je dobio u španskom Superkupu u nedelju.

Mesi je prvi put dobio isklučenje kao igrač Barselone pošto su izgubili od Atletic Bilbaa (3:2) i to u poslednjim momentima produžetka meča, na kom se njegov tim nije proslavio.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Kapiten Blaugrane je dobio crveni karton zbog preteranog udaranja rivala na sreddini terena, što mu VAR nije oprostio.

Kako piše španska ‘Marka’, Mesi bi sada mogao da dobije 12 utakmica, jer je incident bio ozbiljan, a dužina trajanja zabrane će tek biti određena.

Inače, Mesiju je posle 753 nastupa ovo prvi crveni karton u dresu Barselone, dok je u reprezentativnom dresu dobio dva puta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

  1. Udario je igraca bas prostacki i namerno, jos sa ledja. Nema izgovora, shvatam da u duelu faulira protivnika, da ga „ponese“ lopta. Ali, ovde se radi da je lopta na drugoj strani, a on sa ociglednom namerom sa ledja udara igraca bez lopte, sa namerom da ga povredi. Svo bolji igraci se obicno izvlace sa prljavim potezima, Mesiju je hiljadu puta oprsoteno, zato sto je kao veliki igrac, inace bi imao vise crvenih i zutih kartona. Ali, treba da shvati da njegova prava nisu nista veca nego bilo kog igraca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter