in , , ,

EVROPSKI VELIKAN OSTAJE BEZ KROVA NAD GLAVOM: ‘Bićemo beskućnici! Ovo je udarac na život kluba i njegove rezultate’

FOTO: YouTube screenshot

Totalno neočekivana odluka!

Košarkaški klub CSKA iz Moskve bi mogao da se preseli u neki drugi grad u Rusiji! Razlog tome jeste mogućnost da hala ‘Aleksandar Gomeljski’ bude srušena u junu.

-Odluka Ministarstva odbrane da sruši Arenu je udarac na život kluba i njegove rezultate. Različite su nam opcije, a uključujemo i selidbu u drugi grad-rekao je Vatutin za Sport Ekspres.

PROČITAJTE JOŠ: LEGENDA SRPSKOG FUDBALA I REAL MADRIDA PORUČUJE: ‘Azar ne bi smeo da bude u startnoj postavi’

Mislim da savršeno razumete koliko košta da se izgradi potpuno nova, moderna arena u Moskvi. Od nule. Da se pronađe mesto, napravi projekat. Čak i za vlasnika CSKA je to mnogo novca, koji bi se neverovatno teško vratio. Sada sve ide u tom smeru da bi CSKA kao klub, i Moskva kao grad, mogli da izgube dosta na reputaciji.

Postoji mogućnost da se ekipa preseli u halu ‘Megasport’ u glavnom gradu Rusije.

-Verovatno bi najbolje rešenje bilo da završimo sezonu u Megasportu, ali to ne bi bilo moguće sledećeg leta jer nema trenažnih dvorana. U teoriji razmatramo i opciju da radimo na dva ili tri mesta, uključujući kancelarije. Mislim da je činjenica da će CSKA biti beskućnik, da to osrednje kažem, pogrešno. CSKA je nacionalno blago-zaključio je Vatutin.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PRVI PUT U ISTORIJI: Osvojen je najokrutniji planinski vrh K2 u zimskim uslovima!

PAUNOVIĆ I EKIPA PONOVO SLAVILI: Portugalac je noćna mora za golmane!