0
Kladionica

SOCCERBET TIKET DANA: Da li Arsenal večeras može do nove pobede?

Objavljeno: 18.01.21 u 11:09

Današnja ponuda je veoma zanimljiva, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

17.00 Fenerbahče – Ankaraguču

Fener je u seriji od pet uzastopnih pobeda, a u tim duelima primio je samo dva pogotka. Definitivno su „kanarinci” kliknuli i sa pobedom protiv Ankaragučua bi se konačno domogli prvog mesta. Istina, delili bi ga sa Bešiktašom sa 38 bodova, no, svakako bi ovo bio veliki korak ka povratku trofeja u svoje vitrine. U ovom susretu će biti bez nekolicine igrača, od kojih se izdvajaju Argentinci Dijego Peroti i Hose Sosa. Ankaraguču se bori za opstanak, ali ovo nije meč u kom se nadaju bodovima spasa.

Predlog: 1&3+ (1,77)

19.00 Real Madrid – Crvena zvezda

Sve je nekako naopako išlo za Zvezdu uoči ove španske turneje. Najpre dva odlaganja, pa debakl u
Valensiji i onda produženi vikend u Madridu gde tim Dejana Radonjića čeka kaznena ekspedicija. Real je apsolutni favorit, iako u svom rosteru Pablo Laso neće imati krilnog centra Entonija Rendolfa. Zvezda će biti bez Džordana Lojda i Marka Simonovića, što je mnogo veći i nenadoknadiviji hendikep.

Predlog: H1 -11.5 (1,85)

20.45 Kaljari – Milan

Kaljari je svoj nedostatak kvaliteta pokazao u Firenci kada ni iz penala nije mogao do gola, a onda mu je presudio Dušan Vlahović. Mnogi nisu verovali, ali Milan i dalje opstaje na prvom mestu, i to sa lepom razlikom. Utisak jeste pokvario poraz od Juventusa, ali na San Siru veruju u onu parolu da se titula osvaja u malim utakmicama. Jedna od njih je i gostovanje na Sardiniji gde Milan nije izgubio od 2017. godine.

Predlog: GG (1,95)

21.00 Arsenal – Njukasl

Može se pričati o napretku Arsenala. Imaće oni još padova i prosutih bodova, ali teško će ulaziti u duge serije bez trijumfa. Jedna pobeda, onu koju su ostvarili protiv Čelsija, sve je pokrenula. Nekoliko puta smo pisali da je kvalitet većine Artetinih igrača neosporan i da je morao izaći na videlo, što se i desilo. Goste muči virus i nepoznanica je koga će Brus imati na raspolaganju. To bi se moralo proveriti na dan utakmice i na osnovu toga doneti odluku.

Predlog: DI1+&II1+ (2,30)

UKUPNA KVOTA 14,67 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter