0
ATP

FOTO: Twitter/printscreen

POZNAT RASPORED NOVAKA ĐOKOVIĆA: Očekuje ga pakleno leto!

Objavljeno: 18.01.21 u 20:08

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, objavio je raspored za takmičarsku 2021. godinu.

Novak će sezonu početi 1. februara na ATP kupu, gde sa Srbijom brani titulu. Potom će učestvovati na Australijan openu koji počinje 8. februara.

Nole će od 15. marta braniti titulu osvojenu u Dubaiju, a posle tog turnira putuje na Floridu gde turnir počinje 22. marta. Posle toga će redom učestvovati u Monte Karlu, Madridu i Rimu, dok bi 24.maja trebao napadati drugu titulu na Rolan Garosu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Đoković je imati izuzetno teško leto pošto ga očekuje Vimbldon, koji počinje 28. jun i Olimpijske igre 26. jula, posle slede Sinsinati i US Open.

Posle poslednjeg Grend Slema u sezoni, Novak će igrati u Šangaju, Beču, Torinu, ATP finalu i za kraj u Dejvis Kupu koji se ove godine igra u Madridu od 22. novembra.

Novak je prošle godine postavio novi rekord, osvojio 36. Masters titulu, u Rimu je bolji bio od najvećeg rivala i kralja šljake, Rafael Nadala.

Novaka deli još par sedmica da postane najbolji u istoriji po broju provedenih nedelja kao 1. igrač na ATP listi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter