0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

PIRLO NAKON INTERA: ‘Nismo mogli gore od ovoga!’

Objavljeno: 18.01.21 u 15:51

Nakon pobede nad Milanom su ga dizali u nebesa, sada nakon poraza od Intera je najgori na svetu.

Inter je u okviru 18. kola Serije A savladao ekipu Juventusa rezultatom 2:0, a svu krivicu svalio je na sebe, Andrea Pirlo.

‘Od prvog minuta je sve bilo pogrešno, nismo bili rešeni u duelima, a kada je tako onda je teško igrati. Bili smo bojažljivi, razmišljali samo kako da se odbranimo, nismo pokazali agresivnost. Dozvolili smo Interu da preuzme inicijativu, iako smo znali koliko su opasni u takvim situacijama. Uzalud nam individualni kvaltet ako na ovaj način pristupimo utakmici. Jednostavno, nismo mogli da odigramo gore od ovoga.’ – rekao i dodao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Naše ambicije ostaju iste. Ovakve stvari se dešavaju, ali ja sam više razočaran ponašanjem nego rezultatom. Klub kao Juventus uvek mora da igra sa najvećom dozom samopouzdanja i želje. Mi sada to nismo pokazali. Igrali smo presporo, bili smo predvidljivi, bez jasne organizacije. U takvoj situaciji, krivica je na treneru.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter