0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport.rs

NIKOLA PETRIĆ ZA HOTSPORT: ‘Želimo Evropu, to su ambicije kluba!’

Objavljeno: 18.01.21 u 12:10

Jedan od najboljih golmana dosadašnjeg dela prvenstva Srbije, Nikola Petrić dao je veoma interesantnu izjavu direktno iz Antalije, za HotSport.

Rođen je 1991. godine u Čačku, i svoje prve fudbalske korake napravio je naravno u Borcu iz rodnog grada. Redom je branio boje Mladosti iz Lučana, Čukaričkog, Bromapojkarna, Panačakija i sada novosadskog Proletera. Imao je sjajnu polusezonu iza sebe!

FOTO: HotSport.rs

Po mišljenju fudbalske javnosti u Srbiji, Vi ste najbolji golman prvog dela sezone, 17 utakmice, 8 puta netaknuta mreža, odakle je došla ta inspiracija i kako ste zadovoljni?

NP: Sve se poklopilo, imam fenomenalnu podršku kluba i hvala im na tome. Blagosloven sam najboljom ženom i detetom na svetu, oni su najzaslužniji za svaki moj uspeh, srećan sam što ih imam.

Koji je bio glavni razlog da iz Grčke dođete baš u Proleter? Da li postoji opcija da ove zime napustite klub?

NP: Želeo sam da budem deo velikog projekta i evropskog Proletera. Kontakata ima, ali otićiću samo u slučaju da klub bude zadovoljan.

Korona vas je odvojila od terena pri kraju polusezone, kako je to uticalo na Vas?

NP: Korona me je odvojila na dve utakmice. Jako mi je bilo žao što nisam mogao da pomognem saigračima na te dve utakmice. Bogu hvala sve se završilo na kraju dobro po mene.

Kako ste zadovoljni uslovima koje je uspeo da obezbedi sportski direktor Amir Bislimi u Antaliji?

NP: Imamo sve što nam je potrebno, upravo zahvaljujući Amiru Bislimiju. On je moj veliki prijatelj, za ceo život i sigurno jedan od najboljih sportskih radnika u zemlji. Mlad je funkcioner i velika je karijera pred njim.

FOTO: HotSport.rs

Za sam kraj, koje su ambicije kluba u nastavku sezone?

NP: Želimo evropu, to su ambicije kluba! Siguran sam da imamo veliki kvalitet da se borimo za četvrto mesto koje vodi u evropu, živimo za to!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter