0
Ostali sportovi

FOTO: Golf asocijacija Srbije

NA MLADIMA SVET OSTAJE: Novi članovi reprezentacije Srbije!

Objavljeno: 18.01.21 u 11:35

Golf asoscijacija Srbije može da se pohvali velikim brojem talenata!

Golfere u Srbiji očekuje jedna interesantna sezona. Golf asocijacija Srbije može da se pohvali velikim brojem talentovane dece, koja iz dana u dan postaju sve kvalitetniji igrači. Važno je istaknuti mladost i talenat koji oni poseduju. Zara Korać se ističe kao najmlađa, sa samo 14 godina je član juniorske reprezentacije Srbije. Njene kolege su Jelisaveta Vasiljević(15), Andrija Gracun (16) i Lara Todorović (17) koje je već prešla u prvi tim.

-Ulazak u tim juniorske reprezentacije Srbije za mene znaci da se moj trud i rad isplatio i jako sam ponosna na sebe povodom toga- rekla je  Zara Korać.

Biti u juniorskom timu znači ogroman ponos. Biti u juniorskom timu je čast i istovremeno podstrek da
nastavim napred istim putem tokom narednih sezona -izjavio je  Andrija Gracun.

-Biti u prvom timu mi ne predstavlja samo veliku čast i sreću, već i dokaz da se moj trud i rad isplatio i da sam na dobrom putu da jednog dana igram golf o kakvom sanjam- istakla je  Lara Todorović.

Srpske golfere naredne godine očekuju Otvoreno Prvenstvo Srbije, kao i Juniorsko Prvenstvo Srbije.

Pored otvorenih prvenstava, pet kola Srpske amaterske lige kao i Matchplay nacionalne kvalifikacije, koji su prava prilika za ove mlade igrače da se zasluženim uspehom probiju na Svetsku amatersku golf listu (WAGR). Golf asocijacija Srbije je već nekoliko godina unazad dokazala visok nivo svojih nacionalnih I međunarodnih šampionata i turnira, pa se sva ta takmičenja i nalaze na godišnjem kalendaru WAGR. Pored turnira u zemlji, u planu su nastupi na “European Team Shield” za dame, kao i na “European Team Championship – Div2” za muškarce gde se očekuje da srpski golferi nastave sa odličnim rezultatima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter