2
Evropske lige

FOTO: Screenshot

HRVAT PODIGAO REGION NA NOGE: Priča se da ga traže Zvezda i Partizan, on ne želi u Beograd – ‘To bi bilo neprihvatljivo za mene i moju porodicu!’

Objavljeno: 18.01.21 u 16:55

Transfer o kom bruji region…

Hrvatski fudbaler Ante Vukušić raskinuo je ugovor sa Olimpijom iz Ljubljane, a odmah su razni klubo zainteresovali za ovog napadača

Regionalni mediji su preneli informaciju da su interesovanje pokazala i dva najveća srpska kluba, Crvena zvezda i Partizan.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Međutim, napdač ističe da je trenutno mnogo bliži tome da karijeru nastavi u Hrvatskoj, te da kontakta s „večitima“, nije bilo.

– Otkad sam raskinuo ugovor s Olimpijom zvalo me destine menadžera, među njima i neki iz Srbije, raspitivali su se za status i moje želje, i svima sam rekao isto. Slobodan sam, nemam menadžera, a što se tiče kluba i lige u koji bih voleo da odem, sve je otvoreno, izabraću klub i ligu u kojoj ću moći igrati važnu ulogu, rekao je Vukušić za ’24sata’.

Prethodne dve sezone, Vukušić je igrao sjajno u Sloveniji, a minule sezone je postigao 26 golova, da bi onda pao u drugi plan kod trenera jer nije pristao na transfer, zbog čega je poslednju polusezonu proveo na klupi.

– Nema smisla da komentarišem mogućnost igranja za Partizan i Zvezdu kad me nisu ni zvali, ali jasno je da bi moj odlazak u Beograd bio teško prihvatljiv za moju porodicu i mene. Na sreću, ima dovoljno interesa sredina u kojima ću se s puno manje stresa i upitnika moći koncentrisati samo na fudbal, zaključio je Vukušić.

(VIDEO:YouTube/bory golob)

Vukušić je u karijeri između ostalih igrao za Hajduk Split, Peskaru, Grojter Firt, Tosno a debitovao je za nacionalni tim Hrvatske 2012. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

2 Komentara

  1. Ti nisi sportista ti si budala napaćena sve dok budemo tako razmišljali neće biti dobro između dva naroda,naših fudbalera ima dosta u hrvatskoj a njihovih nema ni jedan,takvim razmišljanjem kao ti što imaš nikad neće biti dobro

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter