0
Evropske lige

FIFA NEMILOSRDNA: Fudbaleru Atletika potvrđena žestoka kazna zbog klađenja, neće igrati 10 nedelja!

Objavljeno: 18.01.21 u 16:36

Engleski defanzivac prekršio stroka pravila oko klađenja.

Nadali su se svi u Atletiko Madridu, da će uspeti da smanje prvobitnu kaznu, ali nije bilo uspeha, Kijeran Tripije je suspendovan na 10 nedelja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– Žalbeni komitet FIFA odbacio je žalbu Atletiko Madrida u slučaju koji se odnosi na Kijerana Tripijea. Kao posledica toga, potvrđuje se odluka Disciplinskog odbora FIFA doneta 23. decembra 2020. godine, kojom se proširuju sankcije koje je FA Engleske izrekao igraču, kako bi imale svetski efekat, objavilja je svetska fudbalska organizacija.

Podsetimo, FA Engleske je fudbaleru izrekla suspenziju poslednjih dana prošle godine, zbog klađenja u vreme dok je igrao za Totenhem, a pored zabrane igranja, on će morati da plati i 70 hiljada funti.

Tripije će propustiti utakmice Primere protiv Eibara, Valensije, Kadiza, Selte, Granade, Levantea i Viljareala, kao i prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Čelsija, koji je na programu 23. februara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter