0
Evroliga

FOTO: Twitter screenshot

FANTASTIČNA CRVENA ZVEZDA U MADRIDU: Izabranici Dejana Radonjića nadigrali veliki Real! (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.21 u 21:06

Veliki trijumf Zvezde u Madridu!

Košarkaši Crvene zvezde večeras su  gostovali Real Madridu u odloženom meču 19. kola.

Izabranici Dejana Radonjića došli su do senzacije pošto su posle velike drame savladali „kraljevski klub“ rezultatom 79:77 (23:21, 22:19, 21:18, 13:19).

Zvezda je odigrala jednu od najboljih utakmica ove sezone, pogotovo u defanzivi. Crvena zvezda je vodila skoro celu utakmicu.

Crvena zvezda u poslednju četvrtinu ušla sa prednošću 66:58, Zvezda je povela 70:58, ali tada Real mnogo bolje kreće da igra u odbrani i polako je topio prednost izabranika Dejana Radonjića.

Na 5,6 sekundi do kraja Real je imao napad za produžetak ili pobedu. Real je igrao na niski post, na Tompkinsa, ali Zvezda ga je odlično udvojila i došla do pobede!

Najefikasniji u timu Crvene zvezde bili su Kori Volden sa 18 postignutih poena i Ognjen Dobrić koji je meč završio sa 13 poena.

Kod Reala se istakao Rudi Fernandes sa 11 poena, a pratili su ga Gabrijel Dek, Nikolas Laprovitola, Trej Tompkins i Džefri Tejlor koji su postigli po 10 poena.

Zvezdu u narednom kolu dočekuje još jednu ekipu iz Španije, Barselonu, dok Real gostuje Makabiju u Izraelu!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter