1
Evroliga

FOTO: Twitter screenshot

DEJAN RADONJIĆ: „Kontrolisali smo utakmicu, važna pobeda za samopouzdanje!“, Volden i Dobrić: „Veliki vetar u leđa!“ (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.21 u 22:28

Trener Crvene zvezde bio je zadovoljan posle pobede nad Realom u Madridu.

Radonjić je istakao da je važno da njegova ekipa nastavi u istom ritmu.

Pre svega, čestitke mojim igračima. Za nas je najvažnije bilo da odigramo bolje nego u meču sa Valensijom. I jesmo, mnogo bolje. Bilo je bitno da nastavimo u istom ritmu posle odličnog prvog poluvremena, odigrali smo dobro na početku drugog poluvremena – rekao je Radonjić i nastavio:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Kontrolisali smo situaciju, pri kraju jesmo napravili neke greške, dozvolili im dva ofanzivna skoka i bilo je neizvesno. Ovo je veoma važna pobeda za naše samopouzdanje – zaključio je Dejan Radonjić.

Dobrić je upisao 13 poena (5/6 iz igre), 4 skoka i 3 asistencije.

Moja prva pomisao jeste da dam timu veliku energiju. To je ono što nam je bilo potrebno, da pokažemo drugo lice u odnosu na prošlu utakmicu. Čestitka svima u timu, veoma je teško ovde pobediti – izjavio je Ognjen Dobrić.

Najefikasniji igrač bio je Kori Volden sa 18 poena (6/12 iz igre) i 3 skoka.

– Velika pobeda za nas, pokazali smo da smo čvrsti i da znamo da igramo. Napravili smo neke greške u drugom poluvremenu, ali uradili smo dovoljno za pobedu. Ovo je veliki vetar u leđa, moramo da nastavimo ovako i u sledećoj utakmici – ističe Kori Volden.

Zvezda u petak dočekuje Barselonu u Pioniru, dok Real dan ranije gostuje Makabiju.

0
0

1 Komentara

  1. Zaista velika pobeda koju uopste nisam ocekivao. Ali, iako je stvarno tim odigrao odlicno, mene zanima da li ce napokon Lazic biti izbacen iz tima. Zaista ne mogu da podnosim da gledam njegovo neznanje iz nedelje u nedelju. On je utakmicu napravio neizvesnom svojim idiotskim faulovima. I posle svakog, on napravi iznenadjen izraz lica, kako, zasto, sta je uradio. On toliko stete pravi, pa statisticki je najgori igrac evrolige. Pa, dodavanja isto, dobije loptu, drzi je i onda da nekome na 2 sekunde do isteka napada, sto je isto kao i da je bacio u aut. Bolje ubaciti nekog mladog igraca, koji i ako gresi, bar ce nauciti, Lazic moze biti samo sve gori. Kad ga vidim u timu, samo ocekujem kad ce da napravi faul ili da sutira nerezonski.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter