1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘ČEKAMO SAMO NJEGA’: Oglasio se Marko Pantelić, evo na koga FSS polaže sve karte za mesto selektora

Objavljeno: 18.01.21 u 18:24

Dugo fudbalska reprezentacija Srbije čeka naslednika Ljubiše Tumbakovića.

Provejavala su u javnosti razna imena, Vladana Milojevića, Save Miloševića, ali na Terazijama ne odustaju od prvobitnog kursa – čeka se Dragan Stojković Piksi.

To je otkrio zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić.

– Maksimalno se trudim da postignemo dogovor sa Draganom Stojkovićem za kojeg sam nedavno rekao da je bio i ostao prvi kandidat za selektora. Stojković isto želi da preuzme reprezentaciju, tako da i on i FSS zajednički ulažu ogroman napor da se to konačno i dogodi, izjavio je Pantelić za ‘Tanjug’, a prenosi ‘B92’.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

On je na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije obavestio članove o aktivnostima u vezi sa izborom novog selektora A reprezentacije.

– Predočio sam Izvršnom odboru na čemu sam radio prethodnih nedelja što se tiče izbora selektora A tima. U odnosu na ovo što sam rekao potrebno je još malo strpljenja, tako da je IO saglasan da novog selektora imenujemo do polovine februara, poručio je Pantelić.

FOTO: Printscreen

Kako je naveo, razgovarano je sa sedam kandidata, a trojica su užem izboru.

– Prema tome Savez će ukoliko slučajno ne bude dogovora sa Stojkovićem, u šta lično čisto sumnjam, u navedenom vremenskom okviru imenovati novog selektora naše najbolje reprezentacije, rekao je Pantelić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

  1. Mala nevesta & Provodadžija… Dozlaboga neozbiljno! Doduše, ništa bolje se nije ni očekivalo od trusta mozgova iz krovne organizacije loptanja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter