1
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

BOJAN MILADINOVIĆ ZA HOTSPORT: ‘Očekujemo još dva pojačanja u narednim danima! Želeo sam da ostanem u mom Kruševcu’

Objavljeno: 18.01.21 u 10:47

‘Opstanak u ligi je prioritet! Iz trećeg pokušaja sam doveo Đuričića u Napredak’.

Rođen je 1982. godine u Kruševcu. Karijeru je započeo u Napretku, u kom i danas vredno radi. Kako bi krenuo negde, uvek bi se vraćao u njegov grad. 2004. godine je stigao u redove Crvene zvezde, a kasnije je krenuo put Malezije i Uzbekistana. Nakon završene igračke karijere, postao je sportski direktor Napretka iz Kruševca. U razgvoru za HotSport govorio je o ambicijama i trenutnoj situaciji u klubu.

FOTO: HotSport

Kakvi su ciljevi i ambicije Napretka pred nastavak sezone?

BM: Prvenstveno nas zanima opstanak u ligi! Imali smo veoma turbulentan prvi deo sezone i očekuju nas borba. Verujem da ćemo uz pojačanja i novog trenera ostvariti željene rezultate.

Nakon ostavke Gorana Stevanovića, na klupu je seo Milan Đuričić ‘Đumi. Kakvi su utisci na početku saradnje?

BM: Na obostrano zadovoljstvo u klub je stigao ‘Đumi’. Nakon iznenađujuće ostavake Gorana Stevanovića, imali smo malo vremena, ali smo uspeli brzo da reagujemo. Nastavljamo tamo gde smo stali sa ‘Plavim’. Ovo je treća sreća! Iz trećeg puta sam uspeo da ga dovedem u klub.

Da li je poznat razlog ostavke Gorana Stevanovića?

BM: U klub je došao na polovini prvog dela sezone. Imao je malo vremena, ali je odlično radio. Zadobio je srca i igrača i navijača Napretka! Svi su ga zavoleli! Iznenadila nas je njegova ostavka, a istakao je da više ne vidi sebe u domaćem fudbalu. Verujem da želi da ode u inostranstvo.

U klub su stigla četiri nova fudbalera, a da li se može očekivati još pojačanja?

BM: Baš tako! Napredak su do sada pojačali Bojan Čečarić, Marko Bačanin, Nenad Ivanić i naše dete Andrija Pecić. Očekuju se još dva pojačanja u narednim danima.

Bilo je i dosta odlazaka u prethodnim danima.

BM: Klub je sporazumno raskinuo ugovor sa određenim brojem igrača. Na tom spisku se nalaze Mladen Zeljković, Srđan Matić, Mateja Zuvić, Slavko Lukić, Nikola Leković i Dino Šarac koji nije mogao da dođe zbog pozitivnog testa na COVID-19 virus.

Trenutno se nalazite u Antaliji na pripremama. Da li se ekipa polako uklapa u novi sistem?

BM: Primetno je da su igračima još uvek ‘teške noge’. Izgubili smo prvu pripremnu utakmicu, ali nastavljamo dalje. Postepeno ulaze u ritam i igrači se navikavaju na novi sistem rada, na novog šefa stručnog štaba. Očekuje nas pet prijateljskih utakmica i verujem da ćemo spremni dočekati nastavak šampionata.

Kako ste se navikli na prelaz sa terena u kancelariju?

BM: Zasitio sam se terena u jednom trenutku. Imao sam želju da ostanem u fudbalu, u mom Kruševcu, u mom klubu! Stekao sam iskustvo i bio sam spreman za nove izazove. Brzo sam se navikao i zadovoljan sam – poručio je Bojan Miladinović u razgovoru za HotSport.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter