1
Ostali sportovi

FOTO: SBC

TODOROVIĆ KAPITULIRAO: Prvi poraz u karijeri našeg MMA borca!

Objavljeno: 17.01.21 u 12:15

Prava šteta za srpskog borca!

Duško Todorović je borbom sa Punahelom Sorijanom otvorio prvu ovosezonsku priredbu UFC-a, najveće MMA organizacije na planeti.

Srpski borac je u dosadašnjem delu karijere bio neporažen, sa skorom od 10 pobeda, ali sa sličnim pedigreom je ušao i Sorijano. On je na svojih sedam borbi ostvario isti broj pobeda.

Bilo je jasno da će iz oktagona jedan morati da izađe sa porazom! Ispostavilo se da će to biti Duško, koji je kapitulirao samo 12 sekundi pre isteka prve runde.

Sorijano je od početka borbe bio dosta dominantniji, zadavao žestoke udarce svom rivalu i bacio ga na pod u dva navrata. Dušku je ovo prvi UFC poraz, i sada ima skor 1-1, jer je na svom debiju nokautirao Tauzenda.

0
0

1 Komentara

  1. Soriano je išao na sigurno nije pokazao raznovrsnost, osim toga što je srljao sa nokautima, to mu je i potvrđeno time što nije dobio bonus. Mislite o tome. Posrecilo mu se jer je todorovicu bio loš dan, plus sam čuo da je izašao sa ozbiljnom povredom kolena zbog koje nije mogao zadnjih mesec dana ni da spava, kamoli da trenira. Todorović je protiv crnca Towsenda u oktobru dobio bonus. Jel vam to nešto govori?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter