0
Domaći fudbal

YT screenshot

STANOJEVIĆ VEOMA OŠTAR: ‘Oni su zajedno sa menadžerima okupirali srpski fudbal, e pa kod mene to ne može!’

Objavljeno: 17.01.21 u 12:54

Trener Aleksandar Stanojević otvoreno je govorio o situaciji u klubu, kao i o igračima koji nisu krenuli na pripreme sa prvim timom.

‘Loše su prihvatili odluku. Svi oni misle, zajedno s menadžerima koji su okupirali srpski fudbal, da mogu odmah da igraju. To kod mene ne može, ne sad… Nikad! Ako ne odu na pozajmicu, opet neće dobiti šansu. Jović je poslednju utakmicu ušao i namestio gol, Čolić je imao dve-tri šanse, nije ih iskoristio, ali verujem u njega. Ta njihova žurba da odu u Mančester i Liverppul… Znate kako prolaze igrači koji brzo odu? Brzo i padnu. Najgora stvar je na silu gurati mladog igrača. Možda će samo neko trenutno da se naplati.’ – rekao je Stanojević i potom dodao.

‘Najviše računam na Stojkovića i Čolića i rekao sam im to. Zaslužuju da budu ovde, za mene su bolji od ovih novih momaka, ali nije u tome poenta. Stojković je prvi put počeo kod mene kao starter, Čolić isto, ali sad ne bi dobili šansu i u ovom trenutku ne bi imali prostora, a potreban im je samo mali apdejt da postanu prvotimci Partizana za sledećih nekoliko godina. Potrebno je da imaju kontinuitet, to je dobro i za njih i za klub, da imaju seniorske mečeve u nogama. U suprotnom – opredeliću se za bonuse koji u kontinuitetu igraju Superligu, bez obzira da li su manje talentovani, ali su u takmičenju. Morate da ste ekstremno talentovani, da doprinosite i dajete golove u kontinuitetu, kao Stevanović recimo, pa da budete starter u Partizanu.’ – zaključio je Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter