0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Biće veoma veselo u Engleskoj!

Objavljeno: 17.01.21 u 13:28

Ponuda je za danas veoma zanimljiva, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.


15.05 Šefild junajted – Totenhem

Vajlder je jedan od zagovornika da se sezona prekine zbog sve češćeg oboljevanja igrača od virusa i treba ga razumeti. Nada se da bi pauza mogla uticati na njegove igrače kako bi se trgli iz beznađa. Prekid sezone je realan, koliko i to da će se Šefild naprasno razigrati i zato bi sve, osim pobede Totenhema, bilo iznenađenje. Murinjo kaže da njegova ekipa može do titule, ali ako ne bude pobeđivao ovakve utakmice, Portugalac optimista postaće utopista.

Predlog: H2 (2.35)

17.30 Liverpul – Mančester junajted

Odavno ovi timovi sa ovih pozicija nisu dočekali najveći derbi engleskog fudbala, pa se u oba tabora sa nestrpljenjem čeka početak utakmice. Gosti su napredovali, čudno zvuči, baš od momenta kad su eliminisani iz LŠ. Fernandeš je karika koja ih spaja. Povreda Van Dajka je uticala da odbrana Liverpula ne bude na nivou i bilo je rasipanja bodova, ali šta ćemo sa učinkom Klopovih napadača na poslednje tri utakmice (VBA 1:1, Njukasl 0:0, Sautempton 0:1)?

Predlog: I1-3&II1-3 (1.95)

20.15 Mančester siti – Kristal Palas

Mala je verovatnoća da će Kristal Palas odneti bodove sa ovog gostovanja. Siti ne briljira, ali ostvaruje pobede, a Gvardiola je siguran u kvalitet svoje odbrane, pa je suštinski gledano, upravo to najveći Hodžsonov problem na ovoj utakmici. Domaćin ima jaku odbranu, a napad gosta je jalov kada su protivnici iz gornjeg dela tabele sa druge strane, dok odbrana Kristal Palasa zna biti veoma krhka kada je protivnik rano načne. Setimo se kako su prošli protiv Liverpula (0:7).

Predlog: SP1 (1.75)

18.00 Atalanta – Đenova

Verovatno najveći fiks kola u Seriji A, što potvrđuje i prilično mala kvota na pobedu Atalante. To je i očekivano, s obzirom na formu tima Đan Pjera Gasperinija uprkos glasinama da u svlačionici vlada haos i da je kapiten Alehandro Papu Gomez u svađi sa iskusnim trenerom. U poslednje tri utakmice Atalanta ima gol-razliku +10 (12:2). Bez obzira što je Đenova uverljivo savladala Bolonju, u Bergamu nema preterano čemu da se nada.

Predlog: D3+ (1.87)

20.45 Inter – Juventus

Inter u pojedinim momentima igra atomski fudbal. Svi idu napred, niko nazad. Takvi su mu i rezultati, te je u poslednjih pet utakmica uvek bilo 3+, a ukupno je postignut 21 pogodak. Sledi „Derbi D’Italija” u kom mu omraženi Juventus neće praštati greške kao što su Konteovi izabranici pravili protiv Sampdorije (1:2) ili Rome (2:2). „Stara dama” je pre desetak dana na San Siru tukla Milan sa 3:1 i ako bi isto ponovila protiv Intera, znaćemo da je ponovo prvi favorit za „Skudeto”.

Predlog: II2+ (1.85)

UKUPNA KVOTA 27.74 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ
BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter