0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport.rs

PROLETER POSUSTAO U NADOKNADI VREMENA: Ukrajinci slavili golom sa bele tačke! (VIDEO)

Objavljeno: 17.01.21 u 17:14

Velika borba je obeležila ovaj susret!

Protivnik Proletera u prvoj proveri na pripremama bila je ekipa Kolos iz Ukrajine. Trenutno se nalaze na 5. mestu u Ukrajini,a ispali su od Rijeke u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Branko Žigić izveo je kombinovan sastav,tako da su svi dobili priliku da odigraju po 45. minuta.

U prvom poluvremenu nastupali su: Petrić (kapiten), Janković, Leandro, Marjanović,Jovanović, Bacanović, Tomović, Živojinović, Vesić i Mirosavljev

Rezultat posle 45. min je bio 0:0. Vidi se da su obe ekipe u pripremnom periodu i da su im noge još uvek teške,ali i pored toga videli smo par prilika na obe strane.

U nastavku igre, šansu su dobili: Dragićević, Joković, Milošević, Bašanović, Golubović, Ilić, Kojić, Babić, Mitrović, Knežević i Gluščević.

U drugom poluvremenu je viđena velika borba, a do promene rezultata došlo je u samom finišu utakmice. Filip Knežević je imao dobru priliku kada je sve sam odradio,poslao protivničkog igrača po jogurt ali golman je zaustavio njegov udarac. Sve u svemu trener Branko Žigić može biti zadovoljan prikazanim,s obzirom da je tek prva utakmica i igrači su umorni od napornih treninga. Njavažnije je da su svi dobili šansu,da istrče po 45 minuta i da nema povredjenih igrača.

FOTO: HotSport

Jedini pogodak na meču postignut je u 90. minutu. Gosti su iskoristili jedanaesterac i tako rešili pitanje pobednika.

Sledeća provera je 21. januara protiv ekipe Piast Glivice iz Poljske .

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter