0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

HAJDIN ZA HOTSPORT: ‘Sjajno je bilo biti deo Zvezde kroz tri istorijske godine!’

Objavljeno: 17.01.21 u 14:16

Za portal HotSport nakon novog angažmana govorio je doskorašnji levi bek Crvene zvezde, Stefan Hajdin. 

Stefan Hajdin je u Crvenu zvezdu stigao kao veliko pojačanje na poziciji levog beka, ali nikako nije dobijao pravu šanus. Kako kaže, pravi razlog za to ni sam ne zna. Ipak, bolja vremena za njega sigurno stižu, jer je pre par dana potpisao ugovor sa ekipom Voždovca. Njemu je ta sredina već poznata, jer je tamo bio kao pozajmljeni igrač Zvezde.

Kakvi su Vam prvi utisci nakon promene sredine i povratka na ‘krov’?

SH: Razmišljao sam da li da idem preko ili da ostanem ovde, odlučio sam se za ovde, jer je sve ‘preko’ bilo neizvesno i trebalo je još par dana da se sečakea. Sve ekipe su već u trenažnom procesu i zato sam izabrao i prihvatio poziv Voždovca. Tamo sam se i ranije osećao lepo, ljudi su me poštovali i prihvatili, kako uprava, tako treneri i igrači. Bio sam srećan i sada sam se vratio u klub koji igra fudbal. Jednostavno, taj rad trenera, sa Jocom Damjanovićem na čelu, odličan je. Osećam se lepo, osećam se srećno tamo i mislim da je to pravi potez da bih igrao i uživao u fudbalu, da bi napredovao, ispravio svoje greške i bio još bolji, kako u fudbalskom, tako i ljudskom smislu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Iako nisi dobijao previše šansi, kakav je osećaj bio biti deo Zvezdine ‘zlatne generacije’?

SH: Sjajno je biti deo te ekipe, jer je to stvarno istorijski period od tri godine, kojih sam i ja bio deo. Mislim da sam doprineo na svoj način, kroz dobru atmosferu, jer sam se trudio da budem uvek nasmejan i pozitivan iako nisam dobijao šansu.

Sa kojim igračima ste ostvarili najbolje odnose tokom svog mandata u Zvezdi?

SH: Definitivno sa Pavkovim, Simićem, Vukanovićem, Ivanićem, mislim generalno nije bilo saigrača sa kojim nisam bio dobar. Stvarno odnos sa svakim igračem je za sebe, zaista pravi drugari i prijatelji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter