in , ,

ZVEZDIN DEVETI TRENING NA KIPRU: Pakleno istrčavanje deonica (FOTO)

FOTO: FK Crvena zvezda
Činilo se po izlasku na teren da izabranici Dejana Stankovića neće uspeti da izbegnu kišu, ali ni vremenska nepogoda nije uspela da pokvari rad i želju fudbalera Crvene zvezde.

Trening je otpočeo neophodnom aktivacijom koja nije dugo trajala, već se odmah nakon kratkog zagrevanja prešlo na ono što je obeležilo današnji rad, a to je BB test. On podrazumeva istrčavanje deonica u određenim vremenskim intervalima, a igrači su to izvršavali podeljeni u dve grupe.

Čunjevi, kao i zvučnik koji su neophodni da bi se ovaj test sproveo su bili spremni, i kada glas da znak, fudbaleri kreću u istrčavanje deonica. Posle toga sledi odmor, pa onda novi krug trčanja, a zaista su to stoički podnosili izabranici Dejana Stankovića, iako su praktično jedva stajali na nogama, s obzirom na intenzitet rada.

Najsrećniji su bili članovi stručnog štaba crveno-belih, s obzirom na to da su igrači dosta napredovali od prethodnog testiranja, tako da su crveno-beli stratezi trening napustili sa osmesima na licu. Pokazali su i fudbaleri zavidan nivo izdržljivosti, a trener Stanković je konstantno bodrio svoje pulene. Sve to govori o kvalitetnom radu koji su praktikovali crveno-beli, ne samo na Kipru, već i na zimskoj pauzi.

Na drugom delu terena su radila četvorica golmana pod budnim okom Pjerluiđi Brivija, a kratke pauze su koristili kako bi podržali saigrače.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NEBOJŠA ČOVIĆ O NAVIJAČIMA U HALI: ‘Nikada nam nije bila namera da se izdižemo iznad države, izvinjavam se zbog toga’

BIVŠI NAPADAČ PARTIZANA NOĆNA MORA ZA GOLMANE! Poluvreme za poželeti Umara Sadika i ‘štikla’ za pamćenje! (VIDEO)