0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VELIKA AKCIJA CRVENE ZVEZDE: Katai pozvao navijače da daju krv

Objavljeno: 16.01.21 u 14:55

Danas je akciju ‘Crveno-bela krv’ koja se održava u Medija centru stadiona ‘Rajko Mitić’, posetio Aleksandar Katai i pozvao navijače da dođu u što većem broju danas do 18 časova kako bi se prikupilo što više jedinica krvi.

Fenomenalan odziv navijača Crvene zvezde zabeležen je u toku jučerašnjeg dana kada je skupljeno 207 jedinica krvi.

Akcija je nastavljena i danas i trajaće do 18 časova, a ljubimac crveno-belih Aleksandar Katai pozvao je navijače da dođu u što većem broju kako bi dali krv i na taj način nekom spasili život.

– Pozvao bih sve ljude da dođu u što većem broju. Pokazali smo se sjajno prošle godine kada smo oborili rekord, ali verujem da sada možemo i bolje od toga – počeo je Katai.

Oduševljeni su bili navijači što je takav fudbalski as došao da poseti i podrži akciju, a nezaobilazno je bilo i fotografisanje sa Kataijem, koji je imao samo reči hvale za 12. igrača crveno-belih.

– ‘Delije’ svakog dana pokazuju humanost, što davanjem krvi, što pomaganjem ljudima sa Kosova i Metohije, kao i kroz brojne akcije koje pokreću i u kojima učestvuju. Želeo bih da ispred saigrača da im se zahvalim na svemu što rade za klub – istakao je Katai.

Navijači će dakle, danas, do 18 časova biti u prilici da daju krv u Medija centru stadiona ‘Rajko Mitić’ i tako upotpune i doprinesu akciji ‘Crveno-bela krv’.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter