0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Vikend je pred nama, a za subotu smo spremili dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 16.01.21 u 11:10

Počinje vikend, a poznato je da je tada ponuda najbolja, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

15.30 Borusija D. – Majnc

Bo Svenson je debitovao je na klupi Majnca u porazu od Ajntrahjta, a ne piše mu se dobro ni u Dortmundu. Kako sada stoje stvari, njegov tim je najbliži Cvajti i ne postoji nijedan razlog da sačuvaju status. Povratak Halanda u postavu „milionera” začinjen je sa dva gola u Lajpcigu i
pobedom od 3:1. Trener Terzić sigurno računa na nova tri boda i još ozbiljnije približavanje samom vrhu tabele.

Predlog: 1-1&D3+ (2.15)

15.30 Keln – Herta

Keln je u teškoj situaciji, još je nezahvalniji položaj trenera Gizdola. Pojedini članovi prvog tima za kaznu su prebačeni u U23 postavu, ali teško da to može doneti pomak. Nema mira ni u berlinskoj Herti gde je trener Labadija u sukobu sa najboljim igračem Kunjom, Poljak Pjontek će možda u Đenovu ili Vest Hem na pozajmicu, jure pojačanja pošto ni 200 miliona uloženih evra nije dalo nikakav rezultat.

Predlog: GG (1.73)

15.30 Hofenhajm – Arminija

Vlasnik Hofenhajma decidirano je potvrdio da mladi trener Henes ostaje na kormilu Hofenhajma i pored očajnih rezultata i ubedljivog poraza u Gelzenkirhenu. Ali ako ne pobedi Arminiju, pitaće se i
malobrojni navijači. Očigledno je da trener nema čvrstu ruku jer Hofenhajm nema loš tim kako bi se pomislilo na osnovu plasmana. Timu iz Bilefelda svaki bod osvojen na gostovanjima puno znači.

Predlog: Ki1(1.75)

16.00 Lids – Brajton

Lids u poslednje vreme uspešno rešava utakmice sa sebi ravnim protivnicima. Bili su dobri prpotiv Njukasla, Barnlija i VBA, pa ne vidimo razlog da bude drugačije sa Brajtonom. Bjelsa će ipak morati da upozori igrače na činjenicu da su „galebovi” ostali neporaženi u Londonu protiv Fulama i Vest Hema, tako da ovaj susret neće biti šetnja po parku za domaćina. Gostima se vraća Bisuma iz suspenzije, Velbek se oporavio. Problem su Lamptei, Iskuerido, Andone i Lalana.

Predlog: Ki1 (2.10)

18.00 Torino – Specija

Torino u ovaj duel ulazi posle dva vezana gostovanja Milanu na San Siru pa bi ovaj duel trebalo da im bude mnogo lakši. Međutim, Specija je pokazala da ima kvalitet pobedom nad Sampdorijom kada joj mnogi nisu davali previše šansi (2:1). Možda taj trijumf nije toliko iznenađujuć, koliko podatak da je tim trenera Vinćenca Italijana dominirao u posedu i broju stvorenih prilika pred golom rivala.

Predlog: 1&2+ (2.55)

UKUPNA KVOTA 34.85 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter