0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

SARAGOSA BROJALA DO 105: Odlična partija nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde!

Objavljeno: 16.01.21 u 21:16

Kanađanin nastavlja u sjajnom ritmu!

Odigrana je još jedna utakmica 20. kola ACB lige. Saragosa je na svom terenu ugostila ekipu Fuenlabrade. Domaća ekipa je odigrala odličnu utakmicu i ubedljivo slavila! Meč je završen rezultatom 105:85 u korist raspoloženog domaćina.

Najefikasniji igrač u redovima Saragose bio je Hlinason. Reprezentativac Islanda je meč završio sa 24 poena, devet uhvaćenih lopti i dva uspešna dodavanja. Bareiro je ubacio 17 poena, a na to dodao učinak od četiri skoka i pet asistencija.

Bivši košarkaš Crvene zvezde nastavio je sa odličnim partijama u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju u Španiji. Kanađanin Dilan Enis je postigao 15 poena, podelio pet uspešnih dodavanja i na to dodao jedan skok.

U redovima poraženih istakao se Melo Trimbl. Amerikanac je postigao čak 25 poena uz tri asistencije. Nigerijac Emegano je postigao po poen i asistenciju manje u odnosu na saigrača iz SAD.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter