in , ,

‘PARNI VALJAK’ U PUNOM POGONU: Fudbaleri Partizana odradili još jedan trening u Turskoj (FOTO) (VIDEO)

FOTO: FK Partizan

Kao što je Aleksandar Stanojević, šef stručnog štaba FK Partizan, i najavio, od prvog dana po dolasku u Tursku, ‘Parni valjak’ radi punim kapacitetom, uz maksimalno angažovanje svih njegovih delova.

U toku jučerašnjeg dana, crno-beli su odradili uvodni trening.

– Pripreme kratko traju te smo praktično krenuli iz četvrte brzine i još juče odradili ozbiljan trening snage na kojem i baziramo naše pripreme, dok smo danas odradili interesantan trening agilnosti, eksplozivne snage i srednjeg intenziteta i nastavićemo u tom ritmu – kaže sportski naučnik, profesor Marko Stojanović.

– Ove pripreme su koncipirane tako da ćemo imati samo visoka opterećenja i utakmice. Utakmice smatramo nižim opterećenjima. Pripreme će biti izuzetno zahtevne, ali je to dobar način da se spremimo za početak sezone – naglašava Stojanović.

Jutarnji trening je bio podeljen u tri celine. U prvom delu akcenat je bio na razvijanju agilnosti, dok je u uvodno-pripremnom delu rađena vežba čuvanja lopte sa džokerima, uz određeni taktički zahtev.

 

U glavnom delu treninga ekipa je bila podeljena u dve grupe. Jedna grupa je radila na organizaciji završnice napada, dok je uigravanje poslednje linije odbrane bio akcenat u vežbama za drugu grupu.

Crno-beli sutra od 15 časova  po lokalnom vremenu igraju prvu kontrolnu utakmicu sa ekipom Zaglebije.

 

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BIVŠI NAPADAČ PARTIZANA NOĆNA MORA ZA GOLMANE! Poluvreme za poželeti Umara Sadika i ‘štikla’ za pamćenje! (VIDEO)

KO HOĆE NAĐE NAČIN, A KO NEĆE NAĐE IZGOVOR! Ovog navijača ništa nije sprečilo da proćaska sa Novakom Đokovićem! (VIDEO)