5
Evroliga

NEBOJŠA ČOVIĆ O NAVIJAČIMA U HALI: ‘Nikada nam nije bila namera da se izdižemo iznad države, izvinjavam se zbog toga’

Objavljeno: 16.01.21 u 12:50

Prvi čovek KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, smatra da bi crveno-beli bar za 30 odsto bili jači da imaju publiku na svom terenu, ali i objasnio situaciju sa meča protiv Fenerbahčea.

Tada je klub sa Malog Kalemegdana bio u centru pažnje zbog uvećanog broja ljudi u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

– Nismo samo mi kritikovani (misli na Partizan prim. aut)… Nama je to nabačeno na vrat u zdravoj medijskoj slici Srbije. Važno je da nismo pili kafu svi zajedno. Bilo je 183 troje u hali koja prima 8.000, svi su testirani na temperaturu i izvršena je dezinfekcija pre ulaska. Nikada nam nije bila namera da se izdiženo iznad države i izvinjavam se zbog toga – počeo je Čović gostujući u Jutru TV Prva.

– Preko 50 godina sam u košarci, a nisam bio svestan koliko veliki su faktor navijači. To je bar preko 30 posto da bismo bili jači – dodao je.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Kako je rekao, u hali su bili članovi Skupštine i Upravnog odbora kluba, ali ne samo oni.

– Tu je bio i ambasador Turske sa svojom delegacijom, kao i iz ‘Turkish airlines’-a. Izvinjavamo se ako smo napravili grešku. Samo, muka mi je od patetike koja se ubacuje gde treba i ne treba. Ajde da pričamo o tome, pa da vidimo ko ima argumente… Nismo hteli nikoga da provociramo.

Govorio je i odlaganju meča sa Realom u Evroligi zbog situacije oko nevremena u Madridu.

– Tu je takođe bilo mistifakacija. Verovatno sam ja zaledio pistu u Madridu. Sada ćemo odavde da je očistimo. Imali smo čarter let, nismo uspeli da poletimo u utorak i sredu, pa smo otišli u Valensiju. Sada pošto koristimo čarter, dajte da budemo ekonomični, pa je novi termin u ponedeljak. To je izazvalo pomeranje u ABA, što nam nije u interesu, ali je viša sila – zaključio je Nebojša Čović.

0
0

5 Komentara

  1. NISMO SAMO MI….(MISLI NA PARTIZAN) .MORA DA MNOGO BOLI STO SU GA SKARTIRALI IZ VOLJENOG KLUBA KAO MALOG KAD OVOLIKO MRZI.

    0
    0
    Odgovori
    • Lepo vam se osvetio
      Ugasio vas Nebojsa lakse nego vetar svecu.
      Pa vi ne mozete dohvatiti F4 Aba lige, a dajete sebi za pravo da komentarisete bilo sta u vezi kosarke?!

      0
      0
      Odgovori
  2. Hajde da razgovaramo…o čemu?Dozvoljeno 0 osoba bez obzira na „delegacije „.Niste iznad države?Da niste nikad ne bi on zalegao parama i kojekakvim UPPRD-ovima da vam klub navodno zamrznu pa se onda kao otopi…Pa ona prebijanja ,urin,baklje,prekidi na fudbalu,otimanja igrača u svim sportovima i svim kategorijama….jeste iznad ali doći ćete i vi na širenje i cerupanje a onda neće biti dobro

    0
    0
    Odgovori
  3. Jel se on pravi majmun ili sta? Vecu glupost nisam cuo kod vas su testirani a kod Partizana nisu? Ajde molim te sto uopste ulazim da citam kad se samo izvlacis. Pljunes pa polizes.

    0
    0
    Odgovori
  4. Košarka nam nikad nije bila slabija , počev od reprezentacije, pa po vertikali,,A vi ste naš projekat i svi dugovi i prekršaji su vam oprošteni, sve će to narod platiti,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter