0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Instagram

DINAMOV ALBANAC S KOSOVA U CENTRU SKANDALA: Pravio ‘korona žurku’ s misicama, sada mu preti žestoka kazna

Objavljeno: 16.01.21 u 18:13

Nije mario za propisane mere.

Fudbaler Dinama iz Zagreba Lirim Kastrati slavio je 22. rođendan u svom stanu u kom je napravio pravu ‘korona žurku’, pišu hrvatski mediji.

Kako piše tamošnji ‘Indeks’ fudbaler poreklom s Kosova i Metohije je eangažovao di-džeja koji, točio se šampanjac u velikim količinama, te da su među zvanicama bile i manekenke.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Da je situacija normalna, žurka bi verovatno prošla neopaženo, ali ono što privlači pažnju, je da je ona organizovana prkos zabranama okupljanja i epidemiološkim merama borbe protiv korona virusa.

Deo atmosfere sa rođendana fudbalera podelila je Anđela Štimac, model za donji veš i kupaće kostime. Navodno, ona je u vezu s fudbalerom, a uz nju je na zabavi bila i Stela Opančar, finalistkinja izbora za ‘Miss Universe’ za 2016. godinu.

Kastrati je se zbog ovoga verovatno smeši klupska kazna, a ovaj fudbaler jne već imao problema sa klupskim pravilnikom u decembru kada je bio suspendovan na jednu utakmicu, mada trener Zoran Mamić nije naveo zbog čega tačno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter