3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BISER NAPUŠTA ‘MARAKANU’: Traže ga evropski velikani, a on ide u Prvu ligu Srbije po minute

Objavljeno: 16.01.21 u 17:25

Posao od kog bi korist trebalo da imaju sve tri strane.

Velika nada Crvene zvezde Andrija Radulović moraće težim putem do dresa standardnog člana prve ekipe crveno-belih, a priliku za preko potrebne minute će imati u Prvoj ligi Srbije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Stručni štab Dejana Stankovića u dogovoru sa menadžmentom kluba, prema pisanju portala ‘Mocart sport‘, odlučio je da 18-godišnji Radulović narednu polusezonu provede na pozajmici u Grafičaru, koji je inače filijala aktuelnog šampiona Srbije.

Procenjeno je da bi ostankom u Ljutice Bogdana izgubio dragoceno vreme za privikavanje na seniorski fudbal, jer se na njegovoj pozicji krilnog igrača stvorila jača konkurencija dolaskom Bakajoka i Srnića, a očekuje se i pristanak Italijana Simonea Edera iz Torina.

FOTO: FK Crvena zvezda

Radulović je prvi seniorski nastup zabeležio letos protiv Radnika iz Surdulice, kada je postigao i prvi gol. Dao je i Zlatiboru u Kupu, a igrao je i u Gentu. U prvom timu je sakupio 289 minuta. Uprkos tome, za njega se interesuju razni evropski klubovi, među kojima Milan, Valensija, ali i Bolonja našeg Siniše Mihajlovića…

Crveno-beli su iz Grafičara povukli mladog Nikolu Stankovića i Ričarda Odadu, koji su trenutno na pripremama na Kipru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

3 Komentara

  1. Dovetide još 46 krila , a bekovi koji će vam vrag …
    Gde ste vi videli da u vrhunskim klubovima imaju bekove …
    A kad se povredi Rodić onda kuku lele
    Sramota

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter