0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Danas je na rasporedu Evroliga i derbi Rima!

Objavljeno: 15.01.21 u 10:20

Evroliga i Italijani su danas aktuelni, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

18.00 CSKA Moskva – Barselona

Apsolutni derbi kola, nedelje, možda čak i meseca u Evroligi, jer će u Megasport areni u Moskvi snage odmeriti dve prvoplasirane i, po svemu viđenom, dve najbolje ekipe na „starom kontinentu”. Kako god se završio ovaj duel, promene na čelu tabele neće biti jer „Armejci” imaju dve pobede više, ali će u ovom susretu biti bez Vila Klajburna, možda čak i Danijela Heketa. Barsa bi trijumfom opasno zapretila da zbog međusobnog skora preotme lidersku poziciju.

Predlog: H2 -4.5 (1,87)

18.00 Fenerbahče – Panatinaikos

Još jedan klasik evropske košarke, timova koje je prethodnih sezona povezivao slavni Željko Obradović. Njega u Istanbulu sada menja sunarodnik Igor Kokoškov i čini se da sve bolje to radi kako sezona odmiče. Panatinaikos je dan pred ovaj duel dobio novog trenera, a to će biti Izraelac Oded Kataš. Videćemo šta će ta promena doneti, a zasigurno neće promeniti status Nemanje Nedovića, koji je i u prošlom kolu nastavio fantastičnu šutersku seriju protiv Asvela.

Predlog: 1&|+| 158.5 (2,40)

 20.30 Union – Bajer L.

Union ponovo igra u Berlinu, a posle remija 2:2 sa „vukovima” (sa igračem više ispustili su vođstvo), još jednom ima težak ispit. Ne treba očekivati da ostanu među šest ekipa, ali svakako će se boriti da izađu u Evropu. Bajer je u ogromnoj krizi jer posle dva poraza nije pobedio Verder na svom bunjištu. U ekipu se uvukla apatija, koja je tipična za taj klub, i pitanje je kada će uspeti da je prebrode. Biće dočekani na nož i videćemo da li imaju odgovor.

Predlog: GG&3+ (2,30)

20.45 Lacio – Roma

Veliki rimski derbi i vatromet u najavi. Dobro je poznato koliko se ne vole ovi rivali, a sada se čini da i jedni i drugi sa razlogom očekuju puno iz ovog „Derbija dela kapitale”. Lacio je lako rešio Parmu uz novu asistenciju Sergeja Milinković-Savića i u dobrom je naletu. Roma je imala pobedu protiv Intera, a na kraju se spasavala u dramatičnoj završnici. Tako je prekinula niz od tri uzastopna trijumfa, ali sve bi zalečilo rušenje najvećeg rivala.

Predlog: GG&D2+ (2,80)

UKUPNA KVOTA 28,92 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter