0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

FILIPOVSKI PRED DERBI KOLA: ‘Veliki izazov, odbrana je ključ!’

Objavljeno: 15.01.21 u 12:05

Filipovski samouveren pred derbi kola!

Košarkaši Partizana će u subotu sa početkom od 17 časova gostovati ekipi podgoričke Budućnosti, u derbiju 15. kola ABA lige.

Prvi ovosezonski susret ova dva rivala pripao je ekipi iz Crne Gore, nakon produžetaka. Pred sam susret oglasio se i trener Sašo Filipovski.

‘Radi se o odličnoj ekipi, koja je dobro vođena i selektovana. Imaju jezgro ekipe koje je godinama zajedno. Ivanović i Kobs su kreatori koji mogu da prodiru, da šutnu. Imaju četvrorke sa šutom, igraju brzo, znaju da povuku kontranapade. Čeka nas veliki izazov i teška utakmica.’ – rekao je Sašo i dodao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Mi treba dobro da se regenerišemo posle Trenta i moramo da odigramo odbranu na visokom nivou. Odbrana mora da bude konstantna, jer šut nekad možeš da pogodiš, a nekada ne. Treba da odigramo timski u napadu, da se tražimo, da lopta ide, da hrabro uzmimao otvorene šuteve!’ – zaključio je šef stručnog štaba KK Partizan, Sašo Filipovski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter