0
Evrokupovi

SOCCER TIKET DANA: Kup utakmice su i danas u prvom planu!

Objavljeno: 14.01.21 u 11:46

Italijani i Turci su danas aktuelni, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

Četvrtak 16.45 Alanja – Erzurum

Alanja dobro igra jer ima veoma efikasne napadače koje predvode Brazilac Davidson i Bakasetas, jedan od tri odlična Grka u postavi. Gosti, za koje igraju zvezdaš Donald i partizanovac Rikardo Gomeš, već su u borbi za opstanak, tako da im kup nije prioritet. Imaju puno poznatih imena, ali se kockice nisu najsrećnije složile. Alanju 21. januara dočekuju u ligi i karte bacaju na tu utakmicu.

Predlog: 1-1&II2+ (3.90)

Četvrtak 17.30 Sasuolo – SPAL

Sasuolo i protiv mnogo jačih ekipa ide na pobedu. Pošto u kupu može da priredi iznenađenje, svakako je već utefterio trijumf nad SPAL-om predvođen novom zvezdom Bogom. Ako prođe, najverovatnije će igrati protiv Juventusa. SPAL je iz Serije B i solidno se drži. Malo brani
Beriša, još manje igra Janković, Flokari još nije pogodio cilj, ali je Tomović standardan u defanzivi. Nemaju velike izglede protiv zeleno- crnih.

Predlog: 1&3+ (2.30)

Četvrtak 18.45 Fenerbahče – Kasimpaša

Trener Bulut ima veterane u napadu (Valensija i Sise), ali na ovoj utakmici očekuje da pitanje pobednika reše nešto mlađi igrači poput Samate, Tiama, a posebno Gumuša. Navijači su znali i za uspešnije periode pa zato zaziru od gradskog rivala. Kup uvek nosi iznenađenja, ali trener Kasimpaše Čapa još nije uigrao napadače Gohua, Telina i Hodžića i puno zavisi od raspoloženja Koite. Ako bude imao svoj dan…

Predlog: 1&I<II (2.70)

Četvrtak 20.00 Real Madrid – Atletik B.

Meč se igra u Malagi i traži se drugi finalista Superkupa Španije. Real je svakako u prednosti, bez obzira na zgusnutiji raspored u odnosu na ekipu iz Baskije. Zidan još uvek očekuje da pojedinci podignu formu, ima par rekonvalescenata, a pitanje je koliko mu znači ovaj trofej. Bilbao slične utakmice koristi da iskaže srčanost i spremnost davelikom rivalu pokaže zube. Nema šta da izgubi, a sa novim trenerom Marselinom puno može.

Predlog: 2-4 (1.52)

Četvrtak 21.15 Atalanta – Kaljari

Atalanta ne igra kao prošle godine, a ima dosta objektivnih razloga. Pod jedan, nije lako održati takav nivo. I dalje je reč o veoma potentnoj postavi sa izobiljem kvalitetnih igrača, posebno u ofanzivi. Kaljariju kup nije u prvom planu. Počeo je da kašljuca u Seriji A pa će se više okrenuti tom takmičenju. Tek se očekuju prave partije povratnika Naingolana. Ko bude bolji, igraće protiv uspešnijeg iz para Lacio-Parma.

Predlog: 1&I<II (2.30)

UKUPNA KVOTA 84.67 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO
NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter