0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

SIN ANDRIJE KALUĐEROVIĆA NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN: Lekari u čudu kako je mališan preživeo snažan strujni udar!

Objavljeno: 14.01.21 u 19:55

Sin srpskog fudbalera Andrije Kaluđerovića, koji je doživeo strujni udar, nije životno ugrožen.

Stanje Andrijinog sina, Lazara, je trenutno stabilno, a amputirana mu je šaka i tri prsta na nozi, prenose ‘Novosti’.

Dečak se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, bio je u veštački izazvanoj komi, ali je trenutno svestan šta se dešava i unutrašnji organi sedmogodišnjeg Lazara su na svu sreću prošli bez povreda.

Ovo su prema saznanjima ‘Novosti’, precizne informacije o zdravlju povređenog dečaka, koji je nedavno preživeo tešku nesreću prilikom igranja u selu Lovćenac kod Bačke Topole kada ga je udarila struja. Navodno, život mu nije u opasnosti kako se u prvi mah mislilo.

Srednji sin Kaluđerovića se povredio tako što je trčao i zakačio žicu dalekovoda, koju je oborio vetar. Otkinuta žica je visila sa bandere.

Ono što je poznato jeste i da su doktori u čudu kako je sedmogodišnji sin Kaluđerovića preživeo takav udar struje, u neku ruku je i medicinski fenomen, s obzirom na napon koji protiče kroz žice dalekovoda (20.000 volti!).

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter