1
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC

FUDBALERI TSC-a DANAS PUTUJU U TURSKU: Krstajić: „Odigraćemo četiri pripremne utakmice, žao mi je što Nenad Lukić neće biti sa nama na drugom delu priprema!“

Objavljeno: 14.01.21 u 14:14

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole danas putuju u Tursku, gde će se u naredne dve nedelje pripremati za drugi deo sezone u Superligi.

Šef stručnog štaba TSC-a Mladen Krstajić izrazio je zadovoljstvo radom sa ekipom u prvoj nedelji priprema u Bačkoj Topoli.

Svi smo zdravi i na broju i verujem da ćemo na najbolji mogući način iskoristiti ove pripreme – rekao je Krstajić pred polazak.

Prema njegovim rečima, najbolji strelac ekipe Nenad Lukić neće putovati sa ekipom u Tursku jer je dobio poziv za reprezentaciju, koja se sutra okuplja. Krstajić je izrazio zadovoljstvo što TSC ima igrača u reprezentaciji, ali je napomenuo da mu je žao što Lukić, kao jedan od najboljih igrača neće biti na drugom delu priprema.

Ipak, šta je tu je, idemo u Tursku da se pripremamo. Tamo ćemo imati punih 12 dana, u toku kojih ćemo odigrati i četiri pripremne utakmice. Veoma smo zadovoljni onim što smo do sada uradili, a u pripremnim utakmicama imaćemo i dobar filter da procenimo gde nam je mesto i da popravimo ono što je potrebno – rekao je Krstajić.

FOTO: FK TSC

Kondicioni trener Veselin Sekulović zadovoljan je rezultatima koje je ekipa pokazala u prvoj nedelji priprema.

Uradili smo inicijalno testiranje kada smo se vratili sa pauze i videli smo da su svi zaista dobro odradili program koji sam im zadao, tako da su svi u optimalnom stanju za trening. Kako vreme na pripremama odmiče, igrači su sve bolji i bolji – rekao je Sekulović i dodao da ekipu u Turskoj nas čeka naporan rad.

U Antaliji ćemo se fokusirati na treninge snage i prevencije. Najbitnija stvar je da su svi zdravi, tako da će rezultati doći sami po sebi. Verujem u momke, oni su vredni i znaju za šta se borimo – rekao je Sekulović.

Ekipa se sa priprema u Turskoj vraća 28. januara.

Jesenji deo sezone FK TSC je posle 19 odigranih kola završio kao osmi na tabeli sa 27 osvojenih bodova iz 8 pobeda, 3 remija i 8 izgubljenih mečeva. To je druga sezona TSC u Superligi. U prvoj sezoni u elitnom takmičenju, TSC je zauzeo 4. mesto.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter