1
Košarka

FOTO: Youtube screenshot

DEMARKUS KAZINS: „Od početka priprema pokazivao je nepoštovanje prema timu!“ (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.21 u 15:16

Demarkus Kazins ljut na bivšeg saigrača!

Centar Hjustona, Demarkus Kazins izjavio je da je Džejms Harden svojim komentarima pokazao nepoštovanje i da se nepošteno poneo prema svojim saigračima.

Harden je izjavio da Roketsi nisu dovoljno dobri i da je on uradio sve što je mogao za tim.

Naravno da je to nepoštovanje, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. Od početka priprema, to kako je došao, šta je govorio van terena, nepoštovanje je počelo znatno pre te izjave. To je ružan deo ovog posla, kada dolazi do raskida između najboljeg igrača i tima – rekao je Kazins.

On je i naveo da preostalih 14 momaka u svlačionici nisu ništa loše Hardenu uradili.

-To je sve do toga kako se nosiš sa poslom. On može da se oseća kako god želi u vezi sa svojom situacijom ili organizacijom, ali preostalih 14 momaka u svlačionici nisu mu ništa uradili. Potpuno je nepošteno da se nama upućuju nepristojni komentari – zaključio je Demarkus Kazins.

0
0

1 Komentara

  1. Cosins je majmun zato sto se svadjao sa Divcem ! On misli da je izmislio kosarku, sto nije istina ! On je idiot kao Curry koji igra za Warriors ! Majmuni jedni !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter