0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA ODRADILA ŠESTI TRENING NA KIPRU: Naporan rad u teretani, pa zasluženi odmor! (FOTO)

Objavljeno: 14.01.21 u 12:09

Kišovito jutro u Pafosu nije smetalo fudbalerima „crveno – belog“ tima, s obzirom da su oni trening odradili u teretani.

Za razliku od prethodnih dana kada su izabranici Dejana Stankovića radili dva puta dnevno, danas će imati slobodno popodne i vreme da se odmore na pravi način i spreme na sve ono što ih očekuje na prvom delu priprema.

Podeljeni u tri grupe, fudbaleri Crvene zvezde su u prostranoj teretani koja nudi fenomenalne uslove radili vežbe snage i izdržljivosti. Imali su po nekoliko punktova, vežbe su se praktično vrtele u krug, a u pozadini je sve vreme mogla da se čuje muzika koju je stručni štab obezbedio. Iako je trening bio veoma iscrpljujući, s obzirom na intenzitet vežbi, može se reći da je prošao u fenomenalnom raspoloženju, što zbog atmosfere, što zbog velike želje da se crveno-beli što bolje spreme i pokažu u nastavku sezone.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter