0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Ova sreda je rezervisana za Kup utakmice, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 13.01.21 u 11:05

Ove srede nas očekuje nekoliko Kup utakmica, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

15.00 Fiorentina – Inter

Od početka sezone Fiorentina se muči, a Milenković i Vlahović su među retkim fudbalerima koji opravdavaju očekivanja i najbolji su strelci. Nedostaju golovi Kaljehona, Kutrone se vratio u Englesku, vezni red je apatičan… Inter ima velike ambicije, ali i te kako ume da kiksira. Već je ispao iz Lige šampiona, izgubio je u Đenovi od Sampodorije u Seriji A… Problem je što sve karte bacaju na Lukakua, a on ne može sam da rešava mečeve.

Predlog: I1-3&I1-3 (1.93)

18.45 Bešiktaš – Rize

Trener Jalčin najzad je upario Abubakara i Larkina u napadu, tako da „orlovi” sve lakše postižu golove. Odrekli su se Ljajića i ostali bez lidera, a ni defanziva (posebno golmani) nije im jača strana. Trener Stjepan Tomas pokušava da stabilizuje Rize za koji Škoda i Remi postižu golove, ali igrači iz veznog reda (Jovančić je odigrao samo tri utakmice) nisu na neophodnom nivou. Moraće da se maksimalno posvete ligi, a kup ostaje u drugom planu.

Predlog: 1&3+ (1.92)

20.00 Real Sosijedad – Barselona

Finale Superkupa Španije igra se po novom sistemu (prvak, vicešampion i finalisti kupa) jer se finale Kupa kralja za 2020. igra (Sosijedad-Bilbao) tek na proleće 2021. U Kordobi se u prvom polufinalu sastaju momci iz Baskije i Katalonci koji polako dolaze do daha, ali je to još daleko od uobičajene forme. I Sosijedad ne blista kao pre mesec-dva, tako da rastu šanse Mesija i kompanije da slave i uđu u borbu za trofej.

Predlog: 2&I1+&II1+ (2.45)

21.00 PSŽ – Marselj

Finale francuskog Superkupa igra se na neutralnom terenu u Lensu. PSŽ je promenio trenera i Poketino veoma brzo može da se okiti prvim trofejom. Problem „svetaca” je enorman broj povređenih fudbalera i velika je nepoznanica u kom sastavu će istrčati na teren. Marselj igra
sve sigurnije i svakako nije bez šansi da priredi određenu vrstu iznenađenja pošto je PSŽ poslovično uvek favorit.

Predlog: 2-4 (1.55)

UKUPNA KVOTA 14.07 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter