0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

RIČMOND BOAĆI: „Crvena zvezda je jedan od najboljih klubova u kojima sam igrao!“ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.21 u 21:15

Sjajni napadač se oprostio od Crvene zvezde!

Ričmondu Boaćiju je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, danas se tim povodom oglasio klub, a sada je i napadač progovorio o rastanku.

Boaći se prisetio nezaboravnih godina u dresu Crvene zvezde.

Kakva je to avantura bila sa jednim od najboljih klubova u kojima sam igrao. Kada odlazite iz tako fantastične porodice kao ove, ne možete drugačije bez da iskažete ljubav i zahvalnost za ono što je činilo moj život u Crvenoj zvezdi posebnim – napisao je Ričmond.

Boaći se zahvalio i trenerima.

– Veoma veliku zahvalnost dugujem Miodragu Božoviću koji me je tražio. Neverovatan trener. Ili treneru za ‘ševe’ koji mi je pomogao da više postižem golove igrajući šest na dva. Vladan Milojević je bio izvanredan i o njemu imam mnogo priča i pozdravljam ga ovim putem. I da završim svoju priču ovde uz jednog od najboljih fudbalera u istoriji, ratnik, trener koji forsira i mlade i iskusne igrače da dostignu na nivo na kom treba da budu. Pozdravljam i Dekija – poručio je Boaći.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Boakyemagic14 🇬🇭🇬🇭 (@officialboakyeyiadom)

Na kraju je pozdravio sve koji podržavaju i vole „crveno – bele“ boje.

Pozdravljam sve koji podržavaju i vole Zvezdu, a vaš brat Boćko je dao sebi vremena da se zahvali svima u Srbiji i Zvezdi za svu ljubav i brigu koju ste mi pružali, čak i u vreme povreda. Hvala svima, Bog blagoslovio Ganu i Srbiju – zaključio je Ričmond Boaći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter