in ,

ĐERONA I KUKIĆ POSLE POBEDE: „Bili smo ispražnjeni posle utakmice u Francuskoj, ali smo pokazali da smo prava grupa!“ (VIDEO)

FOTO: Screenshot/RS Srbije

Trener i igrač zadovoljni posle nove pobede!

Selektor reprezentacije Srbije, Toni Đeroni bio je zadovoljan posle pobede Srbije protiv Grčke.

Bilo je teže psihički nego fizički posle velikog napora i uspeha protiv Francuske. Grke respektujemo, pokazali su timski duh, pokaali su da su borci i da teraju protivnike da izvuku najviše iz sebe. U prvom poluvremenu napravili smo više grešaka nego u dve utakmice sa Francuzima. U 15 minuta drugog poluvremena smo uradili puno, odigrali dobru odbranu onako kako želimo i ona je bila ključ. To nam je omogućilo da napravimo razliku i postignemo lake golove. Imamo pet bodova posle tri utakmice. Vraćamo se u svoje klubove, a na narednoj akciji ćemo pokušati da još više unapredimo neke segmente u našoj igri – izjavio je Đeroni.

Lazar Kukić je izjavio da je bilo određenih padova u igri, ali da je ispoštovan dogovor iz svlačionice.

– Drago mi je da nižemo pobede u Zrenjaninu. U prvom poluvremenu smo imali određenih padova, izgubili par lopti, ali smo se zato na startu drugog stabilizovali i zasluženo rešili utakmicu u svoju korist. Završili smo utakmicu kako smo se dogovorili. Malo smo i ispražnjeni posle utakmica sa Francuskoj, ali smo pokazali da smo prava grupa. Čestitao bih momcima na dve nedelje fantastičnog rada i posvećenosti – zaključio je Kukić.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SRBIJA PONOVO SLAVILA: Izabranici Tonija Đerone rutinski savladali reprezentaciju Grčke! (VIDEO)

ILIJA STOLICA SAOPŠTIO SPISAK IGRAČA: Na raspolaganju će imati 25 igrača iz domaćeg prvenstva!