0
Evropske lige

FOTO: FSS

VIŠE NEMA DILEME: Jović napušta Real, ali neće u Milan – čeka ga klub, gde mu je ‘uspeh zagarantovan’?

Objavljeno: 12.01.21 u 19:58

Mnogo se poslednjih dana govori o sudbini Luke Jovića.

Saga oko sudbine srpskog reprezentativca predugo traje, a sada se ipak nazire kraj.

Prema navodima poznatog i dobro obaveštenog novinara Fabricija Romana, srpski napadač će ove zime promeniti sredinu, a karijeru će nastaviti u Ajntrahtu iz Frankfurta.

Klub iz kog je Luka stigao u Real Madrid, izrazio je želju da vrati Jovića sa kojim je pre dve sezone bio veoma konkurentan u Bundesligi i čak stigao do polufinala Lige Evrope.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ajntraht neće kupiti napadača, već bi u pitanju bila pozajmica, na zadoovljstvo sve tri strane, a Jović je navodno oduševljen ovakvim raspletom. A kako i ne bi bio, kada je za dve sezone u Frankfurtu Jović je postigao 36 golova na 75 odigranih utakmica.

Dobre igre u klubu iz grada na Majni su mu omogućile da na leto 2019. godine stogne u kraljevski klub u transferu teškom 60 miliona evra. Ipak, Luka nije uspeo da ponovi dobre partije u timu Zinedina Zidana, od dolaska je postigao samo dva gola prošle sezone, a već deo je bio ili na klupi, ili van tima zbog povreda i raznih drugih stvari.

FOTO: EINTRACHT FRANKFURT

Podsetimo, sredinom prošle godine, kada se takođe polemisalo o Jovićevom povratku u Ajntraht, sportski direktor ovog kluba Fredi Bobić je to demantovao, ali deluje da se sada situacije drastično promenila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter