0
Evropske lige

FOTO: Twitter

UPALJENI ALARMI U MADRIDU: Englezi Realu otimaju Ramosa, novi ugovor visi o koncu

Objavljeno: 12.01.21 u 17:55

Kraljevski klub bi mogao da ostane bez aktuelnog kapitena.

Sve je veći jaz i neslaganje na relaciji predsendik Florentino Peres – kapiten Serhio Ramos, te bi sve moglo da pukne, a iskusni defanzivac posle 16 godina napusti ‘Bernabeu’.

Ramosu ističe ugovor na kraju sezone. a Peres mu je spremio smanjenje plate sa 15 miliona na 12,5 po sezoni do 2023. godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

To se nije dopalo Ramosu, koji želi da mu primanja ostanu netaknuta, a ugovor bude duži za godinu dana u odnosu na ovaj koji mu je ponuđen. Zbog toga bi sve moglo da padne u vodu, a drugi klubovi spremno prate razvoj situacije u španskoj prestonici.

Prvi u redu ja Mančester junajted, koji sprema ‘nepristojnu ponudu’ za Ramosa, a tu je i njihov gradski rival Siti, pošto trener ‘građana’ Pep Gvardiola ima visoko mišljenje o jednom od najboljih štopera današnjice.

Sada se samo čeka Ramosov mig, kako bi giganti iz Mančestera pogudu ponudu i ispunili sve uslove 34-godišnjem defanzivca, koji je u Realu od 2005. godine, kada je stigao Sevilje u kojoj je ponikao. Od tada je Ramos odigrao skoro 500 utakmica i postigao 72 gola za kraljevski klub, te osvojio sve važne trofeje, po nekoliko puta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter