0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ OTKRIO KOGA BI DOVEO IZ PARTIZANA: Trener Zvezde pohvalio pojedine igrače ‘večitog’ rivala!

Objavljeno: 12.01.21 u 11:45

Trener fudbalera Crvene zvezde, Dejan Stanković, govorio je o igračima ‘večitog’ rivala.

Tokom gostovanja na TV ‘Arenasport’ trener crveno-belih otkrio je koje bi igrače doveo iz Partizana.

– Nisam razmišljao, lepo pitanje…Ima Partizan kvalitetnih igrača… Natko, Asano, Suma je interesantan, Zdjelar je njihov motor ekipe i neko ko donosi ravnotežu i detalji koji odlučuju derbi – rekao je trener Crvene zvezde, a potom se kratko osvrnuo na prethodni meč sa crno-belima:

– Jedna odbrana Stojkovića u poslednjoj sekundi prvog poluvremena dosta toga menja. Radimo dosta na tome da ispunimo svoje ciljeve, a jedan od njih je i derbi.

Na prethodna tri susreta Zvezde i Partizana od kada je Stanković seo na klupu srpskog šampiona, crveno-beli nisu zabeležili trijumf (dva remija i poraz), a strateg crveno-belih je poručio da će njegova ekipa dobiti derbi ‘kada bude mentalno spremna za to’.

– Nadam se već na proleće  naveo je Stanković i rekao da cilj Zvezde nije samo taj jedan meč, već uspešno okončanih 50 utakmica, trofeji i proleće u Evropi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter