0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: ‘Šarena’ ponuda ovog utorka, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 12.01.21 u 10:35

Ovog utorka očekuje nas solidna ponuda, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

13.45 Bursa – Antalija

Od stabilnog prvoligaša i bivšeg šampiona, Bursa se pretvorila u osrednjeg drugoligaša. Gotovo da nemaju strance zbog finansijske krize, ali bi mogli dobro da unovče napadača Akmana (18) koji je postigao već devet golova u sezoni. Antalija beži iz krize i možda u kupu ima veće ambicije. Tim u kome su bivši asovi iz Bundeslige (Podolski, Sam, Sahin… plus Jahović), a na čijoj klupi je bivši selektor Ersul Janal, mora da igra puno bolje.

Predlog: 2&2+ (2.50)

16.45 Sivas – Adana Demir

Sivas je totalno podbacio u ligi možda zbog učešća u evrokupovima. Pošto je eliminisan, svi očekuju podizanje forme, a preko kupa veterani Aruna Kone, Gradel, Jatabare, uz pomoć Kajodea i Ninge, mogu da se stabilizuju. Tu je i iskusni trener Riza Čalimbaj. Iako drugoligaš, tim iz Adane nimalo nije naivan. Ima par (Lanzafame, Kosecki, Zengin, Inler…) veoma iskusnih internacionalaca i velike ambicije.

Predlog: I2+vII2+ (1.35)

18.45 Malatija – Galatasaraj

Malatija je tokom leta, posle administrativno izborenog opstanka, totalno promenila ekipu. Za divno čudo, novi trener Hamza Hamzaoglu brzo je uspeo da uklopi igrače i solidno igraju. Pitanje je koliko im je kup važan posle burnog perioda. Sa Galatom igraju u ligi 24. januara i ta utakmica im je važnija. Trener Terim više misli na derbi sa Bešiktašom (17. januar), ali ima obavezu da prođe u Kupu Turske. Problem su česte povrede Falkaa, Fergulija i još par važnih igrača.

Predlog: X2&2+ (1.60)

20.45 Bajer Leverkuzen – Ajntraht F.

Bajer je u krizi, ako se tako može reći, posle sjajnog starta i bezbroj pozitivnih rezultata, ali ništa nije večno. U kupu su specijalisti, ali isto važi za Ajntraht. Ogroman je ulog jer ko prođe u 1/16 finala, ide Rot Vajsu u Esen i može se nadati lakom plasmanu u 1/8 finala. Trener Boš je u boljoj situaciji od kolege Hitera pošto „farmaceuti” imaju veći broj igrača na raspolaganju, tako da povrede i kartoni uzimaju manji danak.

Predlog: 1&GG (3.15)

UKUPNA KVOTA 17.01 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter