0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

SLAVOLJUB ĐORĐEVIĆ ZA HotSport: ‘Radimo snažno! Cilj je da Radnik bude stabilan član Superlige’

Objavljeno: 12.01.21 u 19:10

‘Uprava vredno radi! Na pripremama nas očekuju utakmice sa veoma kvalitetnim rivalima’.

Nakon uspešne fudbalske karijere, poželeo je da se ostvari u ulozi trenera. Počeo je u mlađim kategorijama Crvene zvezde i napravio je sjajne rezultate. Osvojio je tri titule prvaka Srbije u kadetskoj i omladinskoj kategoriji, a u sezoni 2019/20 je sa klupe predvodio omladinski tim Crvene zvezde do nokaut faze Lige šampiona. Slavoljub Đorđević je sada šef stručnog štaba Radnika iz Surdulice i nakon odličnih rezultata u završnici prvog dela sezone, trener želi da njegova ekipa nastavi u odličnom ritmu. Polako se ‘sklapaju kockice’ i ekipa postepeno ulazi u pripremni proces. Mladi stručnjak je govorio za HotSport o periodu koji očekuje njegovu ekipu do nastavka Superlige.

Okupili ste ekipu i odradili nekoliko treninga. Kakvi su prvi utisci i koje su ambicije ekipe pred nastavak takmičenja?

SĐ: Da, tek smo se okupili i odradili četiri treninga. Zadovoljan sam, sutra već igramo prvu pripremnu utakmicu. Protivnik je ekipa Dubočice. Naš cilj jeste da Radnik iz Surdulice bude jedan stabilan član Superlige Srbije, a ako se ukaže prilika, nadam se da ćemo biti ekipa iz gornjeg dela tabele. Verujem u ekipu, igrači poseduju želju i kvalitet. Radimo snažno!

Da li je poznata destinacija za pripreme i ko će biti protivnici na prijateljskim mečevima?

SĐ: Jeste, u pitanju je Antalija. Putujemo 15. januara.  Dogovorili smo nekoliko utakmica sa veoma kvalitetnim protivnicima. Dovoljno je reći da su prva dva protivnika ekipa Himkija iz Rusije i Dinamo Tbilisi iz Gruzije.

Kakva je situacija u klubu što se tiče odlazaka i dolazaka? Da li će biti pojačanja?

SĐ: Danas je iz kluba otišao Vuk Mitošević. On je mnogo značio ekipi, odličan i jako bitan igrač. Nije lako nadoknaditi taj odlazak, ali očekuje se da pojačanja uskoro stigne. Uprava vredno radi na dovođenju novih igrača, a dok ne bude zvaničnih potvrda, najbolje je da sačekamo. Mi se trudimo da pripreme iskoristimo na pravi način i da spremni dočekamo nastavak sezone.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter