0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SAD I STOJKOVIĆ MOŽE DA KAŽE MESIJU ŽIVELI: Golmanu Partizana stiglo pivo od Argentinca, evo kako je reagovao (FOTO)

Objavljeno: 12.01.21 u 17:36

Čuvene kompanije za proizvodnju piva ‘Budweiser, nedavno je pokrenula veliku akciju i poslala 644 flaše piva na adrese golmana kojima je Lionel Mesi davao golove tokom svoje karijere.

Povod za ovako neštio bio je bio 644. Mesijev gol za Barselonu, kojim je srušio rekord legendarnog Brazilca Pelea, a jedna od 160 adresa na koje je pivo stiglo jeste i ona sadašnjeg kapitena Partizana Vladimira Stojkovića.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Iskusni čuvar mreže se pohvalio poklonom na Insgramu.

– Stiglo pivo od Mesija, napisao je Stojković uz objavu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⚽️🏆 (@vladimirstojkovic)

Pivo za golmana crno-belih je stiglo, pošto je Stojković u sezoni 2008/09 branio za Hetafe u porazu od Barselone, a strelac jedinog gola na toj utakmici bio je upravo Mesi. Inače, španski mediji su za taj meč Stojkovića okarakterisali kao jednog od najboljih igrača na terenu.

Gol koj je Mesi dao Stojkoviću možete pogledati od 2.25 u videu:


(VIDEO:YouTube/rolgasan)

Najviše flaša piva od Mesija, čak 21, dobio je bivši golman Almerije i Valensije Dijego Alveš, dok je jedan Iker Kasiljas 17 puta vadio loptu iz mreže nakon što ju je tamo slao Mesi.

Što se ostalih srpskih golmana tiče, na čije je adreso stigla pošilja od pomenute kompanije, Argentinac je 11 puta savladao Marka Dmitrovića, a jednom Vladana Kujovića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter