0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘PRESREĆAN SAM ZBOG NOVE PRILIKE’: Zvezdin biser puca od zadovoljstva nakon prvog dana priprema

Objavljeno: 12.01.21 u 17:15

Biser kluba iz Ljutice Bogdana Marko Lazetić izneo je utiske posle odrađenog treninga na Kipru.

Mladi fudbaler je istakao istakao da mu je velika čast što se ponovo našao sa prvim timom Crvene zvezde na pripremama.

Presrećan sam što sam opet dobio poziv da budem uz prvi tim. Oduvek sam sanjao da igram za Crvenu zvezdu. Vredno sam se spremao na pauzi i nadao sam se da ću biti pozvan. U Omladinskoj školi treneri pokušavaju da što pre pripreme igrače za prvi tim i mislim da mi je to mnogo pomoglo. Od svakog trenera sam pokušao da pokupim najbolje što će doprineti mojoj igri, zbog svega toga sam danas tu gde jesam, istakao je Marko Lazetić za klupski sajt.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Govorio je mladi napadač i o podršci koju mlađi igrači svakodnevno dobijaju.

– Prvi deo priprema će biti malo teži od drugog, jer ima suvog trčanja, koje niko ne voli. Međutim mi smo profesionalci, izdržaćemo to i veruj da će u drugom delu biti mnogo lakše. Veoma nam znači podrška šefa stručnog štaba Dejana Stankovića, koji je bio veliki igrač. Kada dobijate pohvale od takvog igrača i sada trenera, sve to doprinosi većem samopouzdanju i želji da radimo više i bolje. Stariji saigrači su uvek tu da pomognu, kada god je potrebno tu su da nam daju savet, što mi uvek iskoristimo.

Osvrnuo se jedan od najvećih talenata Omladinske škole Crvene zvezde i na poziv koji su Nikola Stanković i Ričard Odada dobili od šefa stručnog štaba Dejana Stankovića i prvi put se priključili pripremama prvog tima Crvene zvezde.

– Drago mi je zbog Ričarda Odade i Nikole Stankovića koji su prvi put na pripremama sa prvim timom. Pre polaska sam im poručio da se što pre opuste i da igraju kao što su i do sada, jer su upravo zbog dobrih partija i pozvani. Mislim da im za sad ide odlično i nadam se da će tako i nastaviti, poručio je Marko Lazetić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter